Vsem skupaj en lep pozdrav. S to temo želim, da skupno začnemo delat fotorealistično Slovenijo! Kako zadeva izgleda lahko dobite predokus v SLObali 2004.
Tukaj je nekaj slik kako izgleda fotorealistična Slovenija narejena za moje potrebe, ko sem preizkušal izvedljivost projekta.
Na sliki vidite vzlet na Brniškem letališču. V ozadju se vidita obarvana črnobela tekstura in črnobela tekstura.
Torej treba bo naredit postopek za barvanje tekstur.
Evo tukaj se vidijo detalji, scenerija. Ne vem a je to Grintovec. To črnobelo teksturo sem jaz obarval.
Evo tukaj pa Ljubljana v ozadju Šmarna gora. Teksturo sem nekaj farbal z zeleno.
Torej sedaj rabimo sledeče ljudi za projekt Slovenija. Seveda projekt bi bil brezplačen razen če bi se team odločil drugače.
Torej rabimo 2-3 ljudi, ki bi pobirali dol teksture.
1-2 za barvanje tekstur. Teksture se bo barvano po naprej določenem postopku, zato je že dovolj eden.
Ter jaz bi delal scenerije iz obdelanih tekstur. Ter še skupaj z enim članom vodil projekt.
Da bi projekt zaživel je odvisno od vas, koliko boste pripravljeni sodelovati.
Prva naloga je da izdelamo postopek za barvanje tekstur. Evo fantje tukaj je tekstura in jo pofarbajte čim bolj realistično. Ne barvajte jo ročno temveč mehansko. Ob tem si zapomnite celoten postopek. Če nam bo uspelo pobarvati teksturo potem nadaljujemo projekt.
Če bo kdo pobarval teksturo ali bi rad sodeloval pri projektu naj mi pošlje zasebno sporočilo.
LP
Mitja Zupanec