Citiram:
Čemu anketa o zadevi o kateri smo se pogovarjali že na srečanju KVLS, 27.11.2010
Res smo se pogovarjali, a nikoli na teh prireditvah nismo prisotni vsi. Skoraj se je lažje o tem odločati na ta način, kjer poda svoje mnenje več ljudi hkrati. Seveda bi bilo idealno sklicati zbor vseh članov, a vedno bo nekdo, ki ne bo mogel priti... Tu lahko vsakdo klikne tisto kar čuti in si želi, potem bomo pa videli, kakšna je klima med člani.
Citiram:
Menim, da za urejanje funkcij in delovanja kluba ne rabimo anket, potrebno je izvesti le to, kar je po 21. členu statuta kluba nekako tudi dolžnost: sklicati zbor članov
Ja, res je, sklican bo letos jeseni, predvidoma oktobra ob obletnici kluba, ko bomo potrdili in sprejeli spremembe.
Citiram:
A ob tem omenjati, kako sta le dva, ki aktivno furata vso zadevo z AA
No, pomoč bo dobrodošla kasneje, ob dnevih odprtih vrat, sedaj niti ni bila potrebna, saj se je vse odvijalo precej na hitro. Nekaj sestankov na Adrii, obisk predstavnikov muzeja pri meni, nekaj dogovorov, okvirni datum in to je bilo to. Za strojno opremo je poskrbel kar muzej, za nalaganje programske opreme pa bova dva dovolj. V tej fazi pomoč ni potrebna, mogoče je res malce nerodno napisano

. Se opravičujem...
Citiram:
saj ostali člani niti ne vemo kakšna prireditev to bo
Saj točno in natančno niti jaz ne vem! Vem le, da bomo imeli postavljeno maketo kokpita, v kateri bo računalnik z potrebno opremo in od koder bomo predstavljali in simulirali letenje.
Citiram:
kdaj točno bo potekala
Dneve odprtih vrat bomo določili za mesec vnaprej, zaenkrat sem podal le predlog do konca meseca aprila, sprejeti ga mora še vodstvo muzeja. Vse bo objavljeno na spletni strani muzeja in na našem forumu.
Citiram:
kaj vse bi pravzaprav lahko postorili
Zaenkrat res nič, pomembnejše bo kasnejše sodelovanje, ko bomo imeli dneve odprtih vrat.
Citiram:
Pa še vedno ne vem od kdaj do kdaj bo prireditev, kdaj so dnevi odprtih vrat in koliko jih je ...
Hm, sem tudi sam gledal na njihovi spletni strani, pa o tem ni še niti besede... Kot so omenili, naj bi vse skupaj trajalo do sredine oktobra. Za dneve odprtih vrat sem ti pa napisal... Načeloma naj bi bili ti dnevi 1x, morda 2x na teden, ampak ne vsak teden. Nekje po predhodnem dogovoru in obisku interesnih skupin.
V bistvu je bil namen srečanja z Goranom pogledati, kaj bi bilo smiselno namestiti kot programsko opremo, katera letališča, kam bi leteli (demo leti), da ne bi bilo predolgo, pa vseeno dovolj časa za razlago postopkov (Dunaj,Munchen,Beograd), kamor ADR leti. Skratka, kaj imamo in česa nimamo..., kaj bi lahko, česa ne moremo.
V bistvu sem želel v postu poudariti, da bi v primeru širitve našega delovanja navzven potrebovali več aktivnega članstva, zaenkrat kakšna posebna pomoč še ni bila potrebna, razen pri rednih srečanjih, kjer pa ste zadevo že dodobra vzeli v svoje roke in pri tem je tvoja podpora seveda zelo pomembna...
Je pa še nekaj zadevic, o katerih bi se pa želel pogovoriti le v krogu nekaj ljudi upravnega odbora...