Pozdravljeni,
na enem izmed tujih letalskih forumov občasno objavim kakšen potopis s svojih letalskih potovanj, pa se mi zdi, da bi znalo to zanimati tudi kakšnega izmed članov tega foruma, ki ga že dolgo prebiram in kjer sem izvedel že ogromno zanimivih informacij.
Tako sem eno izmed svojih poročil priredil iz Angleščine v Slovenščino in ga objavil na blogu:
sloair.blogspot.comV prvem prispevku sem opisal lete iz konca lanskega poletja, ko sem prvič letel na novem Airbusu 319 našega nacionalnega letalskega prevoznika iz Barcelone v Ljubljano. V prispevku sta opisana še leta LJU-MUC z Adrio (CRJ9) in MUC-BCN z Lufthanso (A320). Vesel bom vsakega vašega komentarja, opombe, kritike,... Če bo za to interes bom objavil še nekaj drugih poročil z mojih poti, ki jih imam pripravljene (Air France A380 Pariz-London, Singapore B77W Munich-Manchester, Continental B772 London-Houston,...). Glede na to, da nimam profesionalne fotografske opreme, slike niso niti slučajno take kvalitete, kot jih ponavadi videvamo v tem delu foruma
Seveda upam, da se bo tudi kdo od vas odločil, da na kakšnem svojem potovanju naredi še kakšno sliko več in potem o tem poroča. Sam sem zelo vesel, da lahko s pomočjo teh poročil vsaj malo promoviram Slovenijo, Ljubljano in Adrio med letalskimi navdušenci po vsem svetu.
Lep pozdrav,
Blaž