Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 17 Apr 2026, 20:44

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 17 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 10:06 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Danes je s strani Kontrole zračnega prometa Slovenije na naslov Kluba prispel naslednji dopis:

Citiram:

" V javnem podjetju Kontrola zračnega prometa Slovenije, d.o.o. v zadnjih letih opažamo precejšen porast uporabnikov slovenskega zračnega prostora, tako v kontroliranem kot v nekontroliranem delu. S porastom prometa pa žal rastejo tudi incidenti, ki neposredno negativno vplivajo na varnost v zračnem prometu. Incidenti so vse prevečkrat posledica nepoznavanja pravil, po katerih se morajo uporabniki zračnega prostora ravnati brez izjem. Da bi izboljšali splošno osveščenost predvsem pri uporabnikih nekontroliranega dela slovenskega zračnega prostora (G prostor), smo se v našem podjetju odločili, da vam ponudimo letošnjo izdajo VFR - GPS karte skupaj z VFR Biltenom. Komplet lahko naročite tako, da nam posredujete izpolnjeno priloženo naročilnico ali telefonsko v pisarni AIP na številkah 01 4734 761 ali 01 4734 771.

Cena VFR karte znaša 10,75 evra, VFR Bilten pa je brezplačen. Naročeno bomo pošiljali po pošti s plačilom po povzetju.

Naj bo varnost na prvem mestu. "

Še naslov:

Kontrola zračnega prometa Slovenije, d.o.o.
Kotnikova 19a
1000 Ljubljana

tel. 01 4734 761, 01 4734 771
faks: 01 4734 751
elektronska pošta: aip@sloveniacontrol.si

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 12:31 
Odsoten

Kraj: Medvode
Citiram:
...posredujete izpolnjeno priloženo naročilnico...

Kje pa bi našli tole?

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 13:05 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Igor, se hecaš, da smo iz Slocontrola dobili dopis? Le kje so nas oz. kdo nas je našel... Sicer pa, le zakaj pa ne bi se v nekem doglednem času tu podpisali tisti, ki bi želeli imeti to karto, pa se jo preko kluba naroči. Jaz bi jo že imel...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 14:51 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: LJMB
še nekdo z enako željo ;)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 16:59 
Odsoten

Kraj: Rogaška Slatina
js tud ;) .. gremo skup naroct

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 19:55 
Odsoten

Kraj: Medvode
--

Zadnjič spremenil savski, dne 30 Jun 2007, 13:52, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 19:57 
Odsoten

Evo, še jaz.
Edit: 2x (dve karti)

Zadnjič spremenil Lyosha, dne 28 Jun 2007, 21:16, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 20:09 
Odsoten
Uporabniški avatar

Evo, še jaz dvigujem svojo z metanolom prepojeno ročico.

LP, Matjaž

P.S.: Zakaj metanol? Uganite :twisted:

Slika Slika

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 20:30 
Odsoten
Admiral
Admiral
Uporabniški avatar

Kraj: Cerkno
matjako napisal/-a:
Zakaj metanol? Uganite :twisted:

Eh, modelarji... :mrgreen: .

Jaz bom tudi vzel to karto... samo... ali ima smisel, da jo naročujemo preko kluba skupaj? Kaj s tem sploh pridobimo? Ali tako samo podaljšamo dobavni rok zaradi zbiranja prijav, dodatnega razpošiljanja (glede na to, da gre za plačilo po povzetju bo prejemnik verjetno klub), itd?

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 21:30 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Gorchi napisal/-a:
Igor, se hecaš, da smo iz Slocontrola dobili dopis? Le kje so nas oz. kdo nas je našel... Sicer pa, le zakaj pa ne bi se v nekem doglednem času tu podpisali tisti, ki bi želeli imeti to karto, pa se jo preko kluba naroči. Jaz bi jo že imel...

Torej, Goran, ja res je, tudi jaz sem s presenečenjem prevzel in odprl navedeno pošiljko;

Sicer pa mislim, da smo kot klub dokazali, da smo prepričani v to, kar počnemo, da ni kar vse nek "lari-fari", da smo se dokazali kot resna organizacija, ki se trudi v smeri širjenja ciljev, ki smo si jih zadali v statutu. Mnogi me sprašujejo okoli naše dejavnosti, prejemam elektronsko pošto, tudi telefonske klice. Na temo VL je bil posnet lep dokumentarni film, na katerega premiero sem bil kot protagonist povabljen in ogledalo si ga je kakih 300 obiskovalcev predstave. Virtualno letalstvo tudi v Sloveniji ni več tabu, postaja dejstvo in preje ali sleje ga bodo sprejeli. To bomo dokazali in dokazovali tudi v bodoče; želel pa bi si večjo dejavnost s strani članov ... Sem prepričan, da bi imel vsakdo kot član lahko tudi koristi z aktivnejšim sodelovanjem! Kako, na kakšen način? Upam, da vam bom to kmalu lahko tudi dokazal !

Kar se tiče karte: tudi jaz jo bom naročil; lahko jo naročimo skupaj z naročilnico, ki jo imam na sedežu kluba, lahko pa karto, kot je navedeno, naročite kar direktno na Sloveniacontrolu ! Plačate po povzetju, lahko jo naročite po telefonu ali po elektronski pošti. Seveda bi bilo bolje naročiti v imenu kluba, kaj pa dostava naprej? Sicer tudi to ni problem, il presidente "zrihta" vse, zato pa tudi je!

In če boste naročali, pripomnite ali pripišite da ste člani KVLS, saj se bomo tudi tako dodatno pokazali in bomo še bolj prepoznavni !!
Promovirajte KVLS in našo dejavnost! Sadovi so že vidni, naj jih bo v izobilju!

:wave:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 22:18 
Odsoten

Kraj: Rogaška Slatina
no stipe ... js sm bolj ciljaj na to da placamo samo enkratne stroske posiljanja in da se potem ...nevem zmenimo v lj pa si jih raztalamo :) ... vem da pa da to ni idealna opcija za vse .... mogoce se kak popust na kolicino :twisted:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007, 23:36 
Ma ja, vazno je da "prsparas" pri karti, ki je dobrih 10€, bencin do Ljubljane in nazaj je pa 15€, ampak obcutek, da si prisparal je pa dober . . .

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Jun 2007, 10:12 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

No, jaz mislim, da bi šlo pri vsem tem le za skupno nastopanje članov kluba; če Klub npr. naroči 10, ali recimo 15 kart, bi bil kot klubska organizacija enakovreden ostalim klubom RL letalstva, Letalskih klubov; torej, bi bili tudi mi upoštevanja vredni ... Predlagam, da vsaj Ljubljančani in okolišani, ter Gorenci (predvsem Kranj z okolico) naročimo karte preko naročilnice. Bom jaz založil denar, se magari dogovoril za osebni prevzem na Kotnikovi ( :wink: ), se dobimo magari na še enem pikniku ob stezi 31-13 LJLJ, ali pa v Ljubljani,ali pa v Kranju, pa razdelim karte vi pa mi jih plačate.

Osebno sem zanesljivo vsaj 1x tedensko vzdolž steze LJLJ s skenerjem in daljnogledom, nazadnje sva bila tam z Goranom skupaj in mislim, da to res ne bi smel biti problem, glede na stalno poletno potepanje z avtom ...

Torej, kdor želi skupno naročilo karte preko kluba, naj mi sporoči na PM do, recimo 5.7. in oddam naročilo! Bomo videli, kaj bomo s tem pridobili in iztržili, vsekakor ne bomo vsekali mimo, seveda mislim kot klub!

Ostali, bolj oddaljeni, pa karte naročite pač individualno s povdarkom na članstvu v KVLS.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Jul 2007, 12:45 
Odsoten

Kraj: Dol pri Lj.
Samo moje neumestno razmišljanje: ne vem zakaj takšna polemika o tem, zakaj karte naročiti skupaj. Ne bi bilo boljše, če bi jih naročili na klub? Konec koncev je klub narejen zato, da posluje. In ne bi bilo slabo tudi, če bi naročili v paketu in še kakšen skonto na količino dobili.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Avg 2007, 09:53 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Dragi člani, naročniki VFR kart,

na naslov kluba sem prejel naročene karte VFR - GPS z biltenom. Za prevzem oz. dostavo me pokličite na 041 726 954, da se dogovorimo. Cena s poštnino je 10,90 Eur.

Jutri, v sredo 8.8. sem ves dan na LJLJ (seminar + služba), v četrtek bom v Ljubljani nekje od 17h naprej, popolnoma prost bom v petek.

:wave:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Avg 2007, 13:25 
Odsoten

Koliko kart je pa bilo naročenih, če ni poslovna skrivnosti? :)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Avg 2007, 10:06 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Nak, v klubu ni skrivnosti: naročenih je bilo 7 kart. :P

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 17 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]