Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 10 Jun 2026, 03:57

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 110 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Apr 2007, 12:51 
Odsoten
Uporabniški avatar

Prireditev je bila za moje pojme zelo na nivoju in profesionalno izvedena.
Zahvala in pohvala vsem, ki ste prireditev organizirali in izpeljali tako profesionalno!

...in...kdaj bo naslednja:) ?

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Apr 2007, 20:53 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Naslednja prireditev ne bo letos, tale prireditev je nama z Igorjem ml. požrla ogromno energije, živcev in še česa. Še danes nisem čisto pri pravi, Igorja pa verjetno tudi ni. Če dobro pomislim, bi za naslednjo prireditev rabili vsaj še enega ali dva v timu za organizacijo, sicer bo hudo :)

No da pa ne bo predolgo časa za čakat na prireditev se obeta kaj zanimivega letos, seveda samo za člane KVLS, v mislih imam ogled letališča Brnik, lahko pa bo še kaj. A več o tem, ko bo čas za to.

Še enkrat naj se na tem mestu zahvalim:
- Milanu za ogrmno pomoč pri organizaciji prostora in komunikacij
- Alešu Florjancu iz PDRIU za pomoč pri organizaciji srečanja, pripravi zloženke, vse nasvete pri predstavitvi
- Egonu Ustarju (upam, da sem si prav zapomnil) in njegovemu sodelavcu za pomoč pri postavljanju, pospravaljanju in varovanju prireditve (pa da ne pozabim na zanimive klepete)
- moje dragemu prijatelju in našemu predsedniku Igorju za prenašanje mojih živčnih izpadov, zakaj še ni računalnikov, zakaj s tem in onim čakaš, mutiš in pošiljanjem v vse mogoče in nemogoče kraje, ter jasno pri vseh ostalih PR zadevah, ki jih je sam izpeljal (70 e-mailov na radijske in Tv postaje, časopise, revije...), navezovanje kontaktov... preveč je vsega, da bi lahko naštel
- Igorju Pernetu in Andreju Ropretu za predavanji, nekaj nasvetov in še kaj
- prijateljem iz Furlanije za sodelovanje na prireditvi (in njim hvala za pohvale)
- vsem, ki ste pomagali pri pripravi računalnikov in postavljanju (Metod, Aljoša, Polona, Matjaž, Nejc B.,...)
- sponzorjem, predvsem Anni d.o.o., Mantisu, Colby idr.
- in na koncu še moji najdražji, ker je ohranila hladne živce in še kar mirno prenašala vso mojo nervozo in tokrat samo dva računalnika pri hiši (in trpela za ... khm)

Za konec mojega samogovora pa še slike, ki se jih dobi na zastonjskem www.webshots.com. S klikom na sliko pa pridete do večjih slik :wink:

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Apr 2007, 20:59 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

Kraj: Kranj
Cougar73 napisal/-a:
Prireditev je bila za moje pojme zelo na nivoju in profesionalno izvedena.
Zahvala in pohvala vsem, ki ste prireditev organizirali in izpeljali tako profesionalno!

...in...kdaj bo naslednja:) ?

Hvala za pohvale in zahvale.
Za naslednjo bi bilo pa zelo fino, če bi že v času nastajanja dvignil svoje sedalo
in se aktivno vključil tudi v času priprave. :oops:

Lep dan še naprej

Milan

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Apr 2007, 22:11 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Še povzetek srečanja, ki sem ga objavil na spletnih straneh kluba, najdete gatukaj.

Milan, upam, da ni nič narobe, ker nisem pod vsako slika napisal, kdo je avtor. Ti bom povečal kvoto za slike na forumu :wink:. Vito, če je možno, daj še Ti svoje slike objavi na webshots, če je možno, pa bom še Tvoje slike prilimal na stran, če si za?

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Apr 2007, 22:43 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

Kraj: Kranj
Goran, ni ovir, saj gre za klubske zadeve.

Lep pozdrav
Milan

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Apr 2007, 23:17 
Odsoten

Citiram:
Vito, če je možno, daj še Ti svoje slike objavi na webshots, če je možno, pa bom še Tvoje slike prilimal na stran, če si za?

Pretirano navdušen ravno nisem, a prostora zmanjkuje?

- Tukaj je še posnetek kontrole iz srečanja (50 min):
KVLS-ATC.mp3

- In še 3 slike iz kontrole

Slika

Slika

Slika

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2007, 12:44 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Pa naj sedaj še jaz dopišem kakšno besedo ... Goran se je že zahvalil vsem vpletenim v ta dogodek, pa se Goranovemu postu z zahvalami pridružujem tudi jaz. Besedi HVALA in ZAHVALA vsem pomočnikom in sodelujočim je vsekakor premalo, se bo pa KVLS že še oddolžil s prijetnimi dogodki in srečanji. Naj priznam, da mi je po srečanju resnično odleglo, z Milanom K. sva danes odpeljala še kompletno računalniško opremo v Trzin (ANNI d.o.o.), jutri odpeljem še nekaj stvari k COLBY v Črnuče, ter k MANTIS v Bežigrad; poslal bom tudi linke do fotografij vsem našim sponzorjem; jaz bom objavil nekaj mojih fotografij kar na moji osebni web strani...

S prireditvijo sem bil zelo zadovoljen, lahko bi bilo le malce več obiskovalcev ... bil je pač lep dan za izlete ... Cilj pa je bil le dosežen: za virtualno letenje in KVLS je tokrat vsekakor izvedelo veliko veliko več ljudi, naša dejavnost postaja prepoznavnejša in pa postopno tudi bolj spoštovana in cenjena; mogoče bodo pa ljudje le pričeli razmišljati malo drugače, kar se tovrstnih simulacij tiče ...

Gorchi: :D ok, z moje strani ti je vse odpuščeno! .... ko bi KVLS tudi ostale tako združil in spoprijateljil, kot je naju .... [-o<

Sedaj gremo naprej ... med cilji letošnjega leta so še:

- prijeten piknik ob letališki stezi 13 - 31 LJLJ v družbi neumornega in velikega prijatelja kluba ter ČASTNEGA ČLANA Milana Korbarja
- pridobitev in otvoritev prostorov z strojno opremo
- ogled letališča Brnik
- obisk naših prijateljev VFG v Furlaniji na kakšnem prijetnem dogodku

... pa še kaj bomo dodali ....

Seveda vse to počasi, postopno, kolikor zmoremo in kolikor se seveda nam, glavnim organizatorjem to da in ljubi početi ...

Klub je z delovanjem lepo pričel, temelji so postavljeni, zadeva je vpeljana, stiki z mediji in ključnimi akterji ter sponzorji so na nivoju zaupanja!

Predlagam, da se ne bi s klubom ukvarjali le eni in isti (da ne bi kdo mislil, da je klub privatna lastnina parih članov), da za naslednje prireditve vpeljemo imenovanje ORGANIZACIJSKEGA ODBORA s PREDSEDNIKOM, ki bo vse organiziral in koordiniral; tako bi se delovanje malo porazdelilo, porazdelilo bi se odgovornost, s tem bi se začutila pripadnost neki organizaciji, v našem primeru klubu ... Seveda pa globalno gledano odgovornost za vse še vedno nosim jaz ...

Zadnjič spremenil Libero, dne 16 Apr 2007, 14:00, skupaj popravljeno 3 krat.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2007, 12:57 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Šerif napisal/-a:
Citiram:
Vito, če je možno, daj še Ti svoje slike objavi na webshots, če je možno, pa bom še Tvoje slike prilimal na stran, če si za?

Pretirano navdušen ravno nisem, a prostora zmanjkuje?

Ni problem pomanjkanje prostora, problem je v tem, da so tvoje slike sedaj sestavni del foruma in niso ločene. Povezav do mape, kjer trenutno so, ne bi delal (tudi iz varnostnih razlogov), četudi je možno. Hkrati pa sva z Milanom dala slike na webshots, so na KVLS strani kot pomanjšane slike, ki se povečajo ob kliku. To sta dva razloga zakaj sem Te prosil, če je možno, da daš slike na webshots. Če pa ne želiš slik tako objaviti, pa tudi ni problema, samo rečt je treba.

Igor, se strinjam z organizacijskim odborom, dobra ideja! Daj napiši še, koliko so cene za računalnike in ostalo opremo tukaj, če bi kdo želel razstavljene reči nabavit.

:wave:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2007, 13:17 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Še nekaj odzivov na prireditev iz Italije:

Citiram:
Hi Igor,
thanks again, but surely you already read my post in the official forum, for the hospitality.
It has been almost 8 years since I visited Ljubljana last time (but this is another story), and it was a pleasure for me to find an excuse to visit your town again, place where, in the past, I spent a lot of time.
Most important is: I'd like... sorry,... Luca and I would like to express our sincere congratulations for the overcome of today's event.
Reaching the site I'd noticed a TV troupe leaving which, by all means, was there to take shots about the event.
Moreover I was astonished in seeing how many people was inside the Auditorium listening at the conference and actively interacting with speakers.
This is a thing we missed in VFG's recent events, at least in the past year.
We must say you reached the enviable goal of envolve many people in looking seriously something that may be considered just a game such as virtual flying in less than a couple of years.
No doubt our congratulations have to be extended to your staff and club members.

Keep up with the good job!

Sincerely and friendly,

Massimo 'nemo' Agliati
Luca 'quasar' Donato

Citiram:
Desidero ringraziare Igor 'libero' e i CUGINI piloti virtuali sloveni del ' Klub Virtualnega Letalstva Slovenije' per l'ospitalità e il calore dimostratoci.

Ci si vede in volo....

I would like to thank Igor 'Libero' and our cousins, the virtual pilots of 'Klub Virtualnega Letalstva Slovenije', for the warm and kind hospitality they demonstrated us.

See you in the sky....

Citiram:
UN grazie per la stupenda giornata, un evento che unisce ancora di più le nostre comunità virtuali,ottima organizzazione e posto.Spero che questi incontri si ripetano in futuro.Cordiali saluti Leal

Citiram:
Un ringraziamento anche da parte mia per la magnifica giornata organizzata da Igor e dal suo gruppo di piloti virtuali.

Citiram:
Inviato: Sab Apr 14, 2007 10:31 am Oggetto:

--------------------------------------------------------------------------------

Saluti anche da parte mia
Mi dispiace per chi non è venuto. Evento stupendo
Mi displas une vore

To pa je bila njihova najava dogodka:

Citiram:
Il 14 aprile 2007 il Virtual Flying Group, sarà presente a Lubiana, ospite dei nostri amici sloveni del "Klub virtualnega letalstva Slovenije" che tradotto significa "Club di volo virtuale sloveno" Klub VLS

La visita era stata programmata da tempo, ma l'ufficialità della data è stata data dal loro presidente Igor Krusic, nonchè nostro socio, alla recente cena sociale. La nostra Associazione sarà presente nel centro di Lubiana presso le strutture delle Forze Aeree Slovene, con i propi PC collegati in LAN per dei voli liner o VFR assieme ai nostri amici sloveni esperti del volo su IVAO, videoproiettori, maxischermi, la pattuglia acrobatica dei Bintars con la solita MAF in quanto si stanno allenando da "Telethon" a quella nuova e sono necessari almeno sei mesi di allenamento settimanale per avere un rendimento accettabile. Cercheremo di portare anche il cockpit del MB339A che come al solito la fa da padrone, attirando l'attenzione di tutti i visitatori. Sarà inoltre presentato ufficialmente per la prima volta al pubblico, il cockpit di un magnifico elicottero AB206, unico nel suo genere, faticosamente realizzato dal nostro carissimo Sir LEAL, con le seguenti skin, in omaggio agli ospitanti che ci hanno invitato.AB206- Letalska Polijciska enota S5 HPE; BIII- Sloveniam Air Force; Agusta 109 C- Slovenska Vojska SL-HDC Sloveniam Army.
Sarà una buona occasione per conoscere finalmente i nostri amici sloveni che a questo evento stanno lavorando da parecchio tempo in stretta collaborazione con le F.A. Slovene. Diamo atto a Libero dell'ottimo lavoro svolto finora, per aver creato questo Klub ed averlo messo all'attenzione dei media e delle principali realtà di volo civile e militare del suo paese in soli pochi mesi, grazie al supporto di ragazzi appassionati e preparati come Goran Brumen che abbiamo avuto il piacere di conoscere. Naturalmente per poter partecipare è necessario inviare via mail, o messaggio privato o attraverso Contatti gli estremi del proprio documento d'identità a "bintar". Invito quindi chiunque ad unirsi al già numeroso gruppo di partecipanti e se possibile con proprio PC completo di cavo per collegamento LAN. I dettagli logistici dell'evento non sono ancora stati pianificati (esclusi gli estremi dei documenti che devono pervenire entro stasera al massimo) per cui continuate a seguire questo evento dal Forum, dove saranno pubblicati orari, mezzi di trasporto, ecc.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Apr 2007, 19:30 
Odsoten

Kraj: Jesenice
Po kratki odsotnosti internetne povezave v mojem domu, sem ponovno online...

Torej se jaz objavljam par slikc, opravicujem se za slabso kvaliteto slik, so pa v velikosti 600 X 400, bo ta velikost vredu?

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 110 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: