|
Pozdrav vsem,
mislim, da je samostojni autogen + novi objekti + dodani fsx objekti za slovenski zahod, trenutno delovno ime je SLOWAGN, narejen do te mere, da ga je vredno pokazat in nato čim prej spraviti v uporabo.
Pokazati ga seveda nima smisla samo preko slik kot ste ga bili deležni do sedaj, ampak kar delujočo verzijo. Zato predlagam prvo naslednje KVLS srečanje, če še ni preveč zasedeno s programom.
Ob predstavitvi bi rad povedal kako in zakaj sem se tega sploh lotil, zakaj tudi ne bo povsem zastonj (bo pa poceni), 'preleteli' bomo bolj zanimive dele, lahko pa se spustimo tudi povsem v drobovje, logiko generiranja, moj pogled na slovensko tipiko, izdelovanje modelov in scenografij, ustroj fsx-a itd. Videl sem precej žolčnih debat na temo slo4fsx vzhod in še bolj za zahod pa bi se temu rad deloma izognil z osvetlitvijo ozadja, danih možnosti, nadaljnega razvoja, podpore in prizemljenjem pričakovanj.
Rad bi tudi slišal odziv in želje pa tudi kup vaših izkušenj, da poskusimo zadevo spravit še v p3d, če ne bo že v osnovi povsem prenosljiva (ne vem, ker nimam p3d-ja). Skupaj lahko tudi premislimo, kaj od letališč in posebnih objektov bi bilo za zastavit in če se delo lahko porazdeli. Pri zahodu in že narejenih objektih bi tudi rad razčistil, kaj je od Andreja, kaj od koga drugega in dogovor, kako bi dosegli, da se to uporablja in deli, ker ne bo moglo biti del mojega paketa.
Znanje, ki se je nepričakovano nabralo v zvezi s scenografijami in modeli tudi z veseljem posredujem naprej, v obliki kakšne kasnejše delavnice ali predavanja.
Skratka, moj projekt je pri koncu in začenjajo se novi, med drugim tudi smučarska sezona (..upam), da pa ne bi kot običajno prej pozabil, kako sem kaj naredil in dokler je še vse sveže, je to dobro izvest čim prej.
PS kakšen monitor ali projektor in tipkovnica bi prišla prav za predstavitev
lp Matevž
|