Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 09 Jun 2026, 14:18

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 691 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  Naslednja
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2012, 18:27 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
silvo20 napisal/-a:
Simon, vse kaže na to, da sva osamljena jezdeca. Nobenega navdušenja več???

Kako da ni navdušenja? Jaz sem vedno navdušen, tako rekoč ves čas - bom sporočil, ko ne bom več :wink: .

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2012, 18:28 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

Danilo napisal/-a:
Jaz sem vedno navdušen.
Jaz tudi, komaj čakam na novo srečanje :) .

:wave:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2012, 19:28 
Odsoten
Uporabniški avatar

Ooo, nekaj se počasi premika, smo že trije :rotfl:. Počasi lahko določimo datum, da privabimo še ostale tri in smo kompletni :mrgreen: .

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 01 Jun 2012, 07:25 
:D Hi,

Pravzaprav mislim, da vsi "stalni gostje" komaj čakamo in da se to ve!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 01 Jun 2012, 10:05 
Odsoten
Uporabniški avatar

Jaz lahko sicer rečem, da bi zelo rad prišel in z najboljšimi nameni poskušam najti čas. samo kaj, ko me največkrat premaga geografija in se ponavadi nahajam na napačni polobli...

Torej, če se vse ujame- pridem tudi jaz. :)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 01 Jun 2012, 17:13 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Žalec
Tudi jaz sem za, če se dobimo ko bo v šoli že malo bolj umirjeno.

http://www.ivao.si

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2012, 21:39 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Še eden, ki je vstal od mrtvih ... So pa problem moje delovne sobote; edina prosta je 16. maj, vse ostale pa so časovno nemogoče. To je cena službe na RL letališču. Ampak je vredno potrpeti :wink: . Poleg redne službe pa je trenutno problem tudi z prekomernim povpraševanjem po urah ital. jezika #-o , tako, da mi to pobere še tisti prosti čas, ki ga imam. Sem pa uspel nekako, vsaj ok. 60 - 70% vzpostaviti stanje obeh simulatorjev na novem računalniku. Še kar nekaj dodatkov manjka, a dela štirih let se res ne da vzpostaviti v dveh, treh mesecih. Tudi to mi vzame kar nekaj časa. A splača se, FSX je zdaj res pravi Ferrari in paša za oči.

Citiram:
Simon, vse kaže na to, da sva osamljena jezdeca. Nobenega navdušenja več???

Ne bo držalo! Osebno nisem niti malo manj navdušen.

Citiram:
Menda imamo tudi KVLS računalnik s komandami za sprobat in sfrizirat.

Ja, res je, pa še novo matično ploščo ima! Prejšnja se je odločila, da si bo vzela življenje. Delno sem že uspel vzpostaviti prvotno stanje na računalniku, manjka še nekaj malenkosti. KVLS za komande še vedno dolguje sredstva Silvu, zato bi se srečanja rad udeležil tudi jaz. Upam, da se res kaj kmalu srečamo!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2012, 15:04 
Odsoten
Uporabniški avatar

Khm... naj samo opomnim, da je kljub prekipevanju od navdušena in dejstva, da vsi komaj čakamo naslenjega... od zadnjega srečanja minilo že pol leta in nekaj dni ](*,).
Teme srečanja bi lahko ponovno prekopiral iz prejšnega posta ampak nevem, če ima smisel. Lahko pa dodam nekaj novih tem kot naprimer Prepare3D, SLOW, verjetno bo do takrat izšel tudi Airbus X Extended, itd...
Samo v razmislek #-o.

P.S. A imamo v tem šolskem letu sploh še na razpolago prostore na FERI? Koliko ljudi je minimalno porebnih za srečanje?

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 23 Sep 2012, 12:43 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

SStusek napisal/-a:
Khm... naj samo opomnim, da je kljub prekipevanju od navdušena in dejstva, da vsi komaj čakamo naslenjega... od zadnjega srečanja minilo že pol leta in nekaj dni ](*,).
Ja, tako se zgodi, če smo preveč zagreti za stvar :cry:. Zaradi takih situacij se vedno bolj nagibam k temu, da bi določili datume srečanj kar za eno leto vnaprej - npr. vsako drugo soboto v mesecu, poletje bi bilo verjetno izjema. Dokler ne dobim odobritve za prostor za prihodnje študijsko leto, si ne bi drznil objavljati datumov, a za zdaj predlagam, da se naslednjič dobimo v soboto, 6. 10. 2012 ob 11h na Fakulteti za elektrotehniko \:D/ .

SStusek napisal/-a:
Teme srečanja bi lahko ponovno prekopiral iz prejšnega posta ampak nevem, če ima smisel. Lahko pa dodam nekaj novih tem kot naprimer Prepare3D, SLOW, verjetno bo do takrat izšel tudi Airbus X Extended, itd...
Fino bi bilo, če bi se predhodno lahko dogovorili, kdo bo nekako nosilec teme. Ne z namenom, da bi imel ne vem kakšno predavanje, temveč da poskrbi za gradivo (linke, filmčke), morebitni računalnik. Drugače pa mislim, da je tem toliko, da nam bo na vseh bodočih srečanjih prej zmanjkalo časa .

SStusek napisal/-a:
P.S. A imamo v tem šolskem letu sploh še na razpolago prostore na FERI?
Na Fakulteti za elektrotehniko (FE) nam uporabo prostora prijazno odobrijo za vsako šolsko leto posebej. Ravno se izteka študijsko leto 2011/12 in ponovno bom oddal prošnjo za naslednje študijsko leto. Če ZUJF ni preveč vznejevoljil vodstva fakultete, verjamem da tudi letos ne bo težav [-o< .

SStusek napisal/-a:
Koliko ljudi je minimalno porebnih za srečanje?
Po moje dva (2) :wink: , eden sam namreč težko poje vse tiste napolitanke in spije vse Fruce :mrgreen:.
Menim, da tisti minimum, ko se imamo na srečanju fino, lahko dosežemo vsakič (dokazano :D ). Zaradi tega bi opustil določanje minimuma in zbiranje prijav, razen za morebitne izredne dogodke, ko je to pomembno (uradni sestanki kluba, posebni obiski, itd...).

Se vidimo! :wave:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 23 Sep 2012, 13:09 
Odsoten
Uporabniški avatar

No, trije smo že:-), pa še Slo fsx bo v vsej lepoti zaživela. lps

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 23 Sep 2012, 13:17 
Odsoten

če ne bo višje sile (tašče), pridem tudi jaz. Po 5-ih letih odsotnosti me zopet vleče v virtualno nebo :-)

lp Klemen

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 Sep 2012, 20:06 
Odsoten

Kraj: Preddvor
Tudi mene štej zraven. Pripeljem tudi gosta in malo trdega in tekoćega cukra!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 Sep 2012, 21:13 
Odsoten
Uporabniški avatar

Juhej, končno spet KVLS srečanje =D> in glej ga zlomka, se ga žal ravno naslednjo soboto, 6.10. ne morem udeležiti, očitno mi ni usojeno :cry: .

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 30 Sep 2012, 11:17 
:D Pridem!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 02 Okt 2012, 08:50 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kako ste lepo zadeli datum! Libero je dobesedno libero in se bo srečanja ... ne boste verjeli ... UDELEŽIL ! :wave:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 05 Okt 2012, 21:03 
Odsoten

a lahko sporočite še št. predavalnice kjer se dobimo ?

lp Klemen

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 06 Okt 2012, 08:34 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

klemenmo napisal/-a:
a lahko sporočite še št. predavalnice kjer se dobimo ?
Pot do prostora bo označena, drugače pa je to Seminar LES-LEP v stavbi D, 1. nadstropje. Če kljub temu in vratarju ne bo šlo, je garmin brez slike na 031 279 509 :) .

Se vidimo! :wave:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 Okt 2012, 07:29 
Odsoten

Pozdrav vsem, jahh tudi meni datum ni bil usojen. EUR obveznosti so žal prednostne :(

Upam, da ste se imeli fajn in da napišete kakšno recenzijo. Strinjam pa se z vsemi, ki si želijo zvišati pogostnost/rednost sestankov.

Pozdrav, Gape

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 08 Okt 2012, 08:46 
Odsoten
Uporabniški avatar

Hoj,
tudi jaz se priporočam za krajši povzetek dogajanja in mogoče že kar datum za naslednje srečanje, da obkrožim na koledaru in se upam izognem konfliktu interesov #-o .
Mogoče bi ga lahko imeli novembra, vikend po Fsweekendu v Lelystadu, neke vrste fsweekend po fsweekendu (odvisno seveda od slovenske delegacije na tem dogodku).

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 08 Okt 2012, 09:03 
Odsoten
Uporabniški avatar

Bilo nas je sedem, jaz sem prinesel s seboj pc in smo najprej s skupnimi močmi odleteli LJLJ-LJMB z crj200 v x-plane10, nato smo si ogledali SLO4 zahodnji del od LJLJ-LJPZ in kje je kdo doma:). Za zaključek pa nam je Danilo pokazal še video, Fokker v detajle, z vmesnimi komentarji. Zase lahko povem, da sem se marsikaj naučil, lep dan, Silvo

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 691 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: