Za naše "oglaševanje" na Gimnaziji Jesenice, kjer so se letos prijavili na fakulteto za strojništvo približno štirje dijaki, bi NUJNO potreboval sliko našega logotipa v čim večji resoluciji. Potreboval bi ga za na plakate, ki jih bom izobesil po Jeseniški gimnaziji. Na njem bo na krajše predstavljeno delovanje našega kluba, ter kaj jim lahko ponudimo kot klub virtualnega letalstva Slovenije.
V to sem šel zaradi enega lepega in realnega stavka, ki ga je naš il presidente (Igor Krušič) izrekel na našem prvem sestanku na fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. In sicer se glasi: "Klub nismo jaz (Igor K.), Vito in Goran...Klub smo mi vsi, z ostalimi člani kluba vred".
To mi je ostalo v glavi in se zapičilo do korenin...Zapičilo se je tako globoko, da sem se odločil sam narediti nekaj "promocije" za naše delovanje. In sem si rekel...Zakaj pa ne...
Tako da če ima kdo kakšne predloge, kako naj bi lahko ta plakat izgledal (Vito, Igor, Goran...in ostali seveda....predlogi )...V kratkem bom objavil kakšno "iztočnico", kako naj bi plakat sploh izgledal, potem pa graje in predlogi
Mislim in silno upam, da si pridobimo čim več novih interesentov za ta naš hobi in mogoče tudi posledično več prometa po virtualnem svetu naše "male" Slovenije
EDIT:
Kot obljubljeno, kratek, na hitro narejen izroček plakata, katerega bom izobesil po Gimnaziji Jesenice.
Priloga:
Plakat KVLS Gimnazija Jesenice.jpg
LP,Klemen F.