Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 26 Jul 2026, 17:48

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 13 Nov 2008, 10:52 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
SKLICUJEM SESTANEK ČLANOV IN VODSTVA KVLS

Dragi kolegi,

v enem od postov sem že omenil, da bi še pred novim letom ali v januarju organizirali srečanje članov in vodstva KVLS, IVAO in VATSIM. Mislim skrajno resno, saj je od ustanovitvenega sestanka minilo več kot dve leti in skrajni čas bi bil, da se zopet enkrat vsedemo skupaj in kakšno rečemo. Res je, da kakšnih specifičnih ali večjih problemov kot klub nimamo, vseeno pa sem prepričan, da bi si imeli marsikaj povedati; naj omenim samo zadnjo debato o plačevanju domen in serverjev za naše delovanje; v času od ustanovitve se nam je pridružilo kar nekaj novih članov in tudi oni bi imeli marsikaj vprašati, saj tedensko prejemam PM, elektronsko pošto in tudi telefonske klice. Skratka, srečanje bi bilo za stare in nove člane kluba, zelo pomembno pa je, da se srečanja udeležijo tudi predstavniki IVAO, res je to pomembno!!

Da pa vse skupaj ne bi bilo tako suhoparno, bom organiziral informativni ogled letališča (tistega velikega smo imeli lansko leto), se bom potrudil, da bi videli čim več; poleg letališča bi organiziral še nekaj pri Adrii, kaj, pa naj zaenkrat ostane še zavito v tančico radovednosti. Skratka, kot predsednik kluba se bom potrudil organizirati zanimiv dogodek povezan z letalstvom. In če sem se pripravljen potruditi jaz, prosim, da se potrudite tudi člani kluba in se vsaj udeležite sestanka in ogleda.

Prosim, čimpreje in čimhitreje predlagajte možne datume srečanja, da izberemo tistega, ko bo največ interesentov. Srečanje se bo odvilo v eni od sobot, uro določimo naknadno!

V anketo sem dodal nekaj datumov možnega sobotnega srečanja. Glasujte za najprimernejši termin! Težko bo uskladiti prosti čas, skušali bomo najti vsem čim sprejemljivejšo rešitev!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 13 Nov 2008, 11:23 
Odsoten
Admiral
Admiral
Uporabniški avatar

Kraj: Cerkno
Igor,
03.12. ni sobota - si imel v mislih 6.12. ali 13.12.?

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 13 Nov 2008, 13:32 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Sem popravil anketico, glasoval pa zaenkrat še nisem, ampak po vsem sodeč prej kot januarja ne bo šlo pri meni.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 Nov 2008, 20:05 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Dragi kolegi,

zaradi premajhnega interesa za srečanje članov vodstva KVLS in članov kluba, srečanja do nadaljnega ne bo! Anketa se z današnjim dnem zaključi in zapre.

Morda bom ponovno razpisal srečanje za januar ali za februar 2009, do takrat pa smo v stiku na forumu.

Il presidente

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom