Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 09 Jun 2026, 07:35

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 50 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Kdaj bi želeli obiskati Aerodrom:
Glasovanje se je zaključilo dne 14 Okt 2007, 19:35
sobota 20. oktober 2007 24%  24%  [ 5 ]
sobota 27. oktober 2007 76%  76%  [ 16 ]
Skupaj glasov : 21
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: ATTENTION !!
OdgovorObjavljeno: 18 Okt 2007, 12:52 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Prijave za ogled aerodroma sprejemam do nedelje, 21.10. do 24h. Po tem datumu prijave ne bodo več možne!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 19 Okt 2007, 12:35 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Žal si vojaškega dela letališča, kot tudi policijskega ne bomo mogli ogledati, saj bi morali konkretno za vojaški del zaprositi generalštab SV pri ministrstvu za obrambo vsaj mesec dni preje. Drugi problem pa je dan ogleda, saj sobota ni delovni dan; lažje bi bilo čez teden, kar pa za nas pač ni možno. Napisal pa sem že prošnjo kontroli letenja za ogled služb kontrole na TWR. Vzpostavil sem tudi kontakt z Adrio za ogled njihovega dela.

Hja, očitno ne bo šlo vse prav po mojih načrtih ... nekaj bomo pa vseeno uspeli videti ...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Okt 2007, 10:58 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kdaj pa bo ogled letališča(ura)?

LP Jan

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Okt 2007, 11:16 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Uro ogleda bom sporočil tekom tedna, ko izdelam program glede na želje in zmožnosti, vsekakor pa med 10. in 11. dopoldne.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Okt 2007, 12:14 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Danes sem sestavil in oddal naslednji dopis s predvidenim programom službi VOC (varnostna služba Aerodroma Ljubljana in Brigiti Zorec, službi PR):

Citiram:
Klub virtualnega letalstva Slovenije
Proletarska c. 16a
1000 Ljubljana

Zadeva: Ogled aerodroma Ljubljana

Po predhodnem dogovoru z VOC in Brigito Zorec, služba PR aerodroma Ljubljana, oddajam program in spisek udeležencev za ogled aerodroma članov Kluba virtualnega letalstva Slovenije, ki se bo odvijal v soboto, 27.10. predvidoma od 9:30 do 12:30, pretežno na civilnem delu aerodroma Ljubljana. Ogled bom vodil jaz osebno, Krušič Igor, kot predsednik KVLS in hkrati zaposleni na aerodromu, v službi S/O letal,tehnični dispatch.

Program ogleda:

9:15 – zbirališče udeležencev pred vhodom v glavni potniški terminal

9:30 – pričetek ogleda dispečerskega centra v glavni letališki stavbi (poleg
razgledne terase (verjetno v dveh skupinah)

10:15 – prehod na glavno letališko ploščad preko službenega vhoda glavne letališke
stavbe (terminala)

10:30 – pričetek ogleda služb na območju glavne letališke ploščadi:
služba Load control (loadsheet) in meteorološke službe (v dveh skupinah)
sortirnice B in sortirnice A za potniško prtljago
gasilske službe (tehnična sredstva)
ogled enega od aviomostov (finger)

Zgoraj navedene oglede bomo strogo disciplinirano opravili peš pod mojo osebno odgovornostjo

11:30 – avtobusni prevoz (če je možno oz. če služba VOC odobri lahko tudi
disciplinirano peš) do službe S/O letal, kjer si bomo ogledali tehnična
sredstva za oskrbo letal (push-back, trakovi, stopnice … ) ter obiskali
pisarno tehničnega dispeča službe S/O letal (moje delovno mesto), kjer bom
tudi praktično prikazal moje delovne naloge koordinacije tehničnih služb.

12:30 – Krožni avtobusni ogled območja aerodroma – letališka ploščad – območje
generalne aviacije – letališka ploščad ter službeni izhod pri gasilcih, kjer
bomo zapustili kritični del varovanega območja glavne letališke ploščadi.

12:45 – kratek ogled območja NPA – zimska služba, hangarji …

To je del obiska, ki se tiče civilnega dela aerodroma.

Predvidoma, če bom prejel pozitivni odgovor, bomo nadaljevali ogled tehnične službe Adrie Airways (potekajo še pogovori) in sicer hangarja tehnično – vzdrževalne službe z dovoljenjem g. Dareta Jarca in pod vodstvom Rajka Koširja, zaposlenega v AA – vzdrževalna služba. Ogled bi opravili nekje med 13. in 14. uro.

Po predvidenem ogledu AA, bomo nadaljevali ogled območja pod pristojnostjo Kontrole zračnega prometa Slovenije in sicer služb v kontrolnem stolpu – tudi tu še čakam na odgovor in dokončni dogovor. Glede na odobritev, pa naj bi navedeni obisk potekal nekje med 14. in 15. uro, v primeru, da si ne bomo ogledali hangarja AA, pa uro preje.

Pomembno: trudil se bom izpeljati ogled v času, ko je frekvenca prometa najmanjša, oz. bom prilagodil ogled glede na prometne razmere na letališču. Posamezni navedeni časi in termini ogleda lahko nekoliko odstopajo od predvidenih v programu glede na vremenske razmere, razpoložljivost služb ter zanimanja obiskovalcev. V vsakem primeru bom poskrbel jaz osebno za discipliniran ogled skladno z navedenim programom in navodilih VOC aerodroma Ljubljana

V Ljubljani, 23.10.2007

Predsednik KVLS in vodja ogleda

Krušič Igor

Tu pa je dokončni seznam udeležencev ogleda:

SEZNAM UDELEŽENCEV OGLEDA:

Vodja: Krušič Igor

1 - Matjaž Nebec,

2 – Jaša Batagelj,

3 – Branko Batagelj,

4 – Janez Favai,

5 – Luka Hudobivnik,

6 – Peter Mežnar,

7 – Urban Mežnar,

8 – Vito Persoglia,

9 – Klemen Florjančič,

10 – Danilo Makuc,

11 – Goran Brumen,

12 - Aljoša Kodba,

13 – Polona Lampič,

14 – Sebastjan Derganc,

15 – Blaž Šelih,

16 – Pavel Barabaš,

17 – Simon Stušek,

18 – Maja Zužič,

19 – Milan Korbar,

20 – Igor Perne,

21 – Jan Jeraj,

22 – Franc Jeraj,

23 – Anton Pangeršič,

24 - Jurij Pečar

Program je še okviren, saj se bomo, kar se tiče Adrie ravnali po navodilih Rajkota; kar pa se tiče TWR, pa pričakujem še odgovor in pa dogovor o uri ogleda.

Vaši predlogi in mnenja so še vedno dobrodošli !!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Okt 2007, 15:45 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Stajerska
Igor, a bi se dal organizirati tudi ogled nove pridobitve Adrie in sicer Flight simulatorja, glede na to da smo Klub virtualnega letalstva :wink:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Okt 2007, 22:57 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Anton napisal/-a:
Igor, a bi se dal organizirati tudi ogled nove pridobitve Adrie in sicer Flight simulatorja, glede na to da smo Klub virtualnega letalstva :wink:

Težko, ker glavne osebe, ki je zadolžena za simulatorje v soboto ne bo. Še ogled Adrie ni 100%.
Prvotno sva z Igorjem planirala ogled Policije in Vojske nakar je Igor po razgovorih z odgovornimi osebami zvedel, da so take reči mnogo lažje uresničljive med tednom... In podobno velja tudi za Adrio, dasiravno mislim/va, da si bomo AA lahko ogledali.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Okt 2007, 16:54 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Takole izgleda trenutno stanje, kar se ogleda tiče:

- pri VOC-u mi popolnoma zaupajo in imamo kar precej več svobode kot pri ogledih drugih skupin. Z vsemi se pogovarjam osebno, rezultat pa je naslednji:

- ogledali si bomo tudi najproblematičnejši del, ki ga običajno ne prakticirajo pri ogledu, to je Službo za koordinacijo letalskega prometa (dispatch, po domače center). Tu bomo bolj kratki, saj je narava dela in odgovornosti tu enaka, ali podobna kontroli letenja. Povedal vam bom bistvo službe in če bodo fantje prosti in pri volji, nam bodo povedali kaj več. Prosim, da si to službo ogledujeto tiho, disciplinirano, kar se tiče fotografiranja, se bomo dogovorili na licu mesta.

- gasilci nam bodo nudili vso podporo pri ogledu, sem danes govoril z vodjo gasilske službe, organizirali pa nam bodo tudi krožni avtobusni ogled aerodroma, do vojaškega in policijskega dela.

- poklical bom še na policijo in po zagotovilih vodje gasilske službe tam ne komplicirajo in nam bodo razkazali svojo službo in "sredstva" (jutri potrditev vodje policijske enote)

- služba S/O letal: tu bomo imeli največ svobode, vsi so seznanjeni z našim obiskom, fantje pa so nam zagotovili tudi predstavitev delovanja tehničnih sredstev, če pa bo v tistem času še kakšen push-back, ga bo nekdo lahko deležen v živo v vozilu!

Toliko zaenkrat, next info še sledijo ...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Okt 2007, 18:07 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

PREDVIDENI PROGRAM OGLEDA:

9:15zbirališče udeležencev pred vhodom v glavni potniški terminal
(PROSIM, DA STE TOČNI!!!) Morebitni zamudniki naj počakajo do 10h pred vhodom v glavno letališko stavbo!!

9:30 – pričetek ogleda dispečerskega centra v glavni letališki stavbi (poleg
razgledne terase (verjetno v dveh skupinah)

10:15 – prehod na glavno letališko ploščad preko službenega vhoda glavne letališke
stavbe (terminala) - pregled varnostne službe, ne pozabite osebnega dokumenta!!!

10:30 – pričetek ogleda služb na območju glavne letališke ploščadi:
služba Load control (loadsheet) in meteorološke službe (v dveh skupinah)
sortirnice B in sortirnice A za potniško prtljago
gasilske službe (tehnična sredstva)
ogled enega od aviomostov (finger)
mimohod službe ABS

11:15 – (avtobusni prevoz), verjetno pa kar peš do službe S/O letal, kjer si bomo ogledali tehnična
sredstva za oskrbo letal (push-back, trakovi, stopnice … ),naredili kakšno demonstracijo rabe, ter obiskali
pisarno tehničnega dispeča službe S/O letal (moje delovno mesto), kjer bom
tudi praktično prikazal moje delovne naloge koordinacije tehničnih služb.

12:00 (12:15) – Krožni avtobusni ogled območja aerodroma – letališka ploščad – območje
generalne aviacije – policija - službeni izhod pri gasilcih, kjer
bomo zapustili kritični del varovanega območja glavne letališke ploščadi.

13:00 (13:15) – kratek ogled območja NPA – zimska služba, hangarji … + kratek odmor za WC, osvežitev, malico

13:30 - ogled hangarja Adrie Airways pod vodstvom Rajka Koširja (max 1 ura!!!)

14:30 - ogled TWR in tehničnih služb Brniške kontrole letenja

Predviden zaključek ogledov ob 15:30/45

Seveda lahko posamezni časi odstopajo glede na vaše zanimanje in razpoložljivost služb. Morali pa se bomo držati okvirnih časov, sicer bomo izpadli neresni. Vsaka od služb nas pričakuje ob neki vnaprej določeni uri, zato je potrebna neka organizacija; to velja predvsem za obisk TWR in hangarja AA.

Pa še nekaj: za vsak slučaj vzemite s seboj tiste odsevne jopiče (rumene,oranžne), ki jih mora imeti vsak voznik v avtomobilu. Lahko bi nam kdo kaj zatežil, če se bomo malo sprehodili peš, saj je nošenje le-teh na glavni ploščadi obvezno, sploh pa če bo kakšen dež ali pa megla. Če ga kdo res nima, mu lahko priskočim na pomoč s kakšnim komadom, vendar v zelo omejeni količini.

Mislim, da bo jutrišnji obisk za vse ljubitelje letalstva res lepo doživetje! Upam, da boste zdržali vsaj 6 ur ogleda. Aerodrom LJLJ res ni velik, je pa vseeno kaj videti. V upanju na čim bolj doživeto strokovno ekskurzijo KVLS vas jutri z veseljem pričakujem! :wave:

Zadnjič spremenil Libero, dne 26 Okt 2007, 22:35, skupaj popravljeno 3 krat.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Okt 2007, 20:57 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Dragi člani,

naj vas razveselim še z eno novico: imamo odobren ogled TWR + tehnike. Glejte zgornji program in z njim povezane spremembe ... Se vidimo jutri! :wave:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Okt 2007, 22:30 
Odsoten
Uporabniški avatar

Mislim na vas...bil en dan preh na LJLJ kot potnik. LP iz Basla!
V kratkem eno razodetje!
LP
Metod

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Okt 2007, 22:32 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

To, Metod ! Razodetij se vedno veselimo! Go, Metod, go !! :wink:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Okt 2007, 22:57 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

Kraj: Kranj
Metod napisal/-a:
Mislim na vas...bil en dan preh na LJLJ kot potnik. LP iz Basla!
V kratkem eno razodetje!
LP
Metod

Al' bo spet kak odrešenik prišel dol na zemljo? :oops: :lol: :oops:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Okt 2007, 23:00 
Odsoten
Uporabniški avatar

Mnja...ni ravno go...
Eh klinc lahko tudi zdaj...
Moja zgodba!

Junija sem se prijavil na razpis Slovenia Control za kontroloraj-začetnika

Nekje v avgustu sem izgubil upanje, da sem bil sploh izbran za testiranja...no 15.9 so me presenetili s pismom z vabilom na FEAST ( striček google).

Prvi termin sem oddelal in ko je bil za mano sem mislil- NI ŠANS!

Presenečen kot hudir me kličejo čez en teden, da sem se kvalificiral naprej. Kul

Zdaj je bilo potrebno na zaslonu sortirat flight stripe in iskat konflikte, ter obnavljat podatke na stripih glede na klice letal...tokrat sem imel občutek- mogoče pa kak avion le ni dol padel!!! :)

In res- čez dva dni dobim klic za pregled pri psihologu. OK- to opravim ( vključno z "bednim IQ testom in razgovorom z grdo grdo grdo psihologinjo- beri objave v letalski šoli in porabnik carchek"). No tukaj sem bil bolj nesiguren, ker sem imel 38 vročine in tdi vprašanja psihologinje so bila kar na mestu- kaj počne veterinar z magisterijem v kontrolnem stolpu!!!!- če človek tole poleda od zunaj- absolutno čudno!!!!)
Potem je sledil tisti "čudni in neumestni test s pedali in lučkami in kaj jaz vem kaj še vse...glupa psihologinja mislm kwa..." preizkus(mislim, da vest na kaj ciljam).
En del opravil po mojem mnenju porazno in en del briljantno...v povprečju mislim, da kar v redu!

Upanja, da dobim povabilo na razgovor ni bilo veliko!

In res- v predalu mojega nabiralnika me čaka čez nekaj dni pismo (doslej so z mano kontaktirali izključno preko telefona).
Mislim si....hvala za sodelovanje....a glej ga zlomka- razgovor je planiran za petek! Opa!

Na razgovoru sem bil sproščeni gobcavi jazszt in vse je potekalo gladko. Omenil sem jim tudi morebitni problem zaradi mojega odpovednega roka v firmi. Dvignila se je obrv ali dve! Zadnji datum za začetek šolanja je 19.11! No exceptions!

Zaradi obrvi sem opustil upanje- a sem v firmi vseeno malce vohal o skrajšanju mojega odpovednega roka, ki znaša 3 mesece najdlje. Dobil hladen tuš...hočejo 3 mesece in nič manj! Če se odločim za predčasen odhod me bodo tožili- globalna mednarodna korporacija s preveč denarja...)
Na tem mestu sem opustil upanje za kontrolorja z vselej! Pa še v sanjah nisem pričakokval pozitivnega odgovora s Si control.

Hudimana!!!!! V torek sredi gozda z mojo blondinko ( katero ste imeli nekateri spoznat na srečanju v nedeljo :) ) mi zazvoni telefon- radi bi še zdravniški pregled...arghhhhh!
Na tem mestu sem moral sprejeti eno najtežjih odločitev v svojem življenju!
reči sem moral ne!!!
Enostavno se moja življenjska sestavljanka ni sešla! Ne časovno in ne finančno!
Tako sem ostal v svoji službi ( trenutno v Holidays Inn- Basel) in opustil sanje o kontrolorju.

NIKAKOR pa nisem opustil svojih sanj o letalstvu- PPL pade pa če umrem!

Skratka - hvala vsem! Bil sem eden redkih redkih izmed 450 prijavljenjih, ki jim je uspelo priti SKORAJ na cilj a zaradi spleta okoliščin ne bo čisto tam!

KVLS je poznan v tej sferi in je bil tdi omenjen na razgovorih in moji začetni prijavi na razpis!!!!

Fantje ( in dekle :) )- uživajte jutri na BRNIKU ( Jože naj ima svojo gostilno!!!) :)
LP
Metod

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Okt 2007, 07:23 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Citiram:
Na tem mestu sem moral sprejeti eno najtežjih odločitev v svojem življenju!

Ja, Metod, te verjetno razumemo vsi; toda, nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha ... Včasih je res potrebno tvegati, se dobesedno vreči v globoko brezno navidez brez dna, toda na koncu te čaka presenečenje (v pozitivnem smislu). Kaj resnično ne obstaja nobena možnost čisto človeškega pogovora s tvojimi nadrejenimi? Pa saj zaposleni, ki mu ni več 100 procentov do dela v firmi, ni več tako učinkovit in bi se ga bilo bolje čimpreje znebiti (po nekaterih študijah). Tudi če bi jim zagotovil tvoj osebni angažma v prehodnem obdobju in pri uvajanju tistega, ki bi te nadomestil? Sicer pa ... v takšnih okoliščinah je človek res v zadregi ... Še dobro, da sem se jaz osebno znašel v situaciji, ko je podjetje dobesedno propadlo, pa kljub temu sem se malo bal, da mi ne bi (sedaj že) bivši šef kaj nagajal ... Na srečo pa so mi tudi na Aerodromu stali ob strani, mi kar postavili rok za nastop delovnega razmerja (baje sem vse tiste teste in psihologinjo opravil odlično, kljub občasno že kar provokativnim vprašanjem) in mi zagotovili pomoč in podporo v primeru, da bi bivši delodajalec kompliciral zadeve. No, sedaj se le še z nasmeškom na ustih ozrem nazaj in si rečem: "super se mi je vse izšlo", pa čeprav sem letos opustil misel na Italijo, dopust, morje ... Pa kaj ... tudi letalstvo ima svojo vrednost ... Je ne regrette rien !!

Moram pa ti priznati, da sem se resnično veselil, da bo spet nekdo iz VL prešel v RL, kar bi pa res že dalo nek pečat pozitivnega virtualnemu letenju.

Citiram:
KVLS je poznan v tej sferi in je bil tdi omenjen na razgovorih in moji začetni prijavi na razpis!!!!

To me vsekakor veseli! Tudi jaz sem to v prošnji omenil, sedaj pa KVLS postaja resnično vedno bolj znan v krogih letalstva. Kamorkoli pridem na pogovor (sedaj v primeru obiska), virtualno letenje in KVLS poznajo praktično vsi, ali pa se resno pozanimajo kako in kaj in tudi obiščejo naš forum in internetno stran. Marsikdo (pa tega sploh ne vemo), se ukvarja vsaj s FS če že ne z letenjem on-line!

Cilj in namen kluba je postati razpoznaven in popularen v svetu realnega letalstva, hkrati pa tudi pomembnejši člen pri uvajanju bodočih zaposlenih kjerkoli v letalstvu. Hkrati je cilj kluba postati enakovreden sogovornik v svetu letalstva, kjer igra vlogo posrednika med virtualnim in realnim in ki uvaja v realno in hkrati širi tako tehnično kulturo kot tudi kulturo zrakoplovstva!!

A sem mal naložu ... sem čist not padu ... :rotfl:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Okt 2007, 19:30 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Takole: obisk je uspel, lahko pa se vsi skupaj strinjamo, da je aerodrom Ljubljana sicer majhno letališče, pa smo si v šestih urah in pol, kolikor je trajal ogled, ogledali sicer skoraj vse, vseeno pa nam je zmanjkovalo časa. Potrebovali bi vsaj 8 ur. S tega vidika pa je LJLJ prav velik aerodrom.

Seveda so me potem fantje spraševali, če ste bili zadovoljni, če so povedali dovolj. Vsem sodelujočim pri predstavitvi sem se že zahvalil, naj pa se na tem mestu še enkrat najlepše zahvalim Jonatanu za odlično organizacijo pri ogledu LJLJ TWR + tehničnih služb.

Hvala Rajcu, da nam je omogočil ogled hangarjev AA.

Hvala letalski policijski enoti za enkratno predstavitev.

Hvala Milanu Korbarju in vojaškemu delu aerodroma za ogled njihovega dela, saj to sprva sploh ni bilo predvideno.

Hvala našim vrlim gasilcem za uspešno demonstracijo gašenja in avtobusne prevoze.

Hvala fantom iz službe S/O letal za njihov del prikaza raznih sredstev.

Hvala Musek Anžetu za izčrpno predstavitev službe Load Control - a.

Seveda pa gre velika zahvala tudi Aerodromu Ljubljana, da so nam res omogočili povsem neoviran ogled brez varnostnikov poleg. Tako ali tako pa je Aerodrom dober sponzor KVLS.

Še enkrat pa bi se zahvalil vsem udeležencem ogleda da ste prišli, še enkrat hvala za darilo, ki sem ga resnično vesel, saj sem si to že dolgo želel in bom skupaj s kapo uporabljal pri VL, sploh pri predstavitvah VL raznim obiskovalcem, hvala pa tudi za kavo v baru na terasi!

Skratka, upam, da vam je bila strokovna ekskurzija KVLS in dan, ki smo ga preživeli skupaj v znamenju letališča in letalstva všeč, kar pa bomo že še ponovili !

Fotodokumentacija dogodka pa sledi ....

Naj bo to za letošnjo 1. obletnico uradnega delovanja kluba! :beer: KVLS :beer:

Na vrh

Naslov prispevka: re
OdgovorObjavljeno: 27 Okt 2007, 20:12 
Bilo je enkratno. Hvala vsem tudi od mene, pa tudi tebi Igor, bil si super.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Okt 2007, 20:20 
Odsoten

Kraj: Jesenice
Igor, vse pohvale tudi iz moje strani letijo nate, ker si tole zadevo zelo gladko speljal. V glavnem "svaka cast" :mrgreen: =D> Sklepali smo nova poznanstva, videli tako znane kot neznane obraze,....Super je bilo skratka :P

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Okt 2007, 20:30 
Odsoten
Uporabniški avatar

Igor, hvala za krasno organizirano ekskurzijo.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Okt 2007, 12:34 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

Kraj: Kranj
No, ja, da ne bomo ostalo samo pri besedah, je tukaj tudi že en majhen del slik,
ki pa se bo seveda v nadaljevanju povečeval. Kot ponavadi je povezava pod sliko:
Slika

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 50 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: