Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 09 Jun 2026, 07:38

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 50 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Kdaj bi želeli obiskati Aerodrom:
Glasovanje se je zaključilo dne 14 Okt 2007, 19:35
sobota 20. oktober 2007 24%  24%  [ 5 ]
sobota 27. oktober 2007 76%  76%  [ 16 ]
Skupaj glasov : 21
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Okt 2007, 15:09 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Igor,
še z moje strani hvala za odličen a mogoče malce (pre)dolg in (pre)obsežen ogled Brnika! Vsekakor se je splačalo vse ogledati, organiziral pa si odlično! =D> Vsem, ki ste se prijavili in niste prišli oz. imeli pomisleke, bi/ne bi, pa je lahko hudo žal, da niste bili z nami!

:wave:

P.S: Še nekaj mojih fotografij se nahaja na tej povezavi.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Okt 2007, 19:53 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Stajerska
Igor, pohvala za odlicno organizacijo se iz moje strani, kakor tudi vsem usluzbencem, ki so nam o vsaki sluzbi na aerodromu podali podrobno razlago. =D>

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Okt 2007, 22:21 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: LBL R-305 0.5 NM
Jaz naj pa le povem, da so naju oba z očetom doma vsi zafrkavali, pa kaj hudiča hodiva po letaliscu, saj itak vsak vogal poznava... pa vam povem, da bi se oba sekirala, ce ne bi bila poleg. Vsakic je kaj novega in se lahko o cem kaj novega naucis. Navsezadnje pa sem se zvecer v postelji, ko sem delal rezime, najbolj nasmejal sebi in Igorju P, ki sva ko majhna otrocaja zlezla v gasilca Pantherja in bila navdusena nad prikazom ko bi bila v vrtcu... tako je to, človek mora biti vedno otrok po srcu in izzvive sprejemati z veliko žlico, pa se mu marsikaj posreči!

Hvala se enkrat za cudovito ekskurzijo Igorju in vsem, ki so nam prijazno in izčrpno odgovorili na naša vprašanja.

Vidite, zaradi takih, ki bi pustili svojo dolgoletno kariero in odšli v letalstvo, je vredno imeti klub! In moram reči, da me je izredno pozitivno presenetilo, da so nas povsod poznali, očitno postajamo prepoznavni vse širšemu krogu ljudi, kar je edino pravilno! Kaj bo šele v torek ob 21h, ko bo konec Preverjeno. Bi blo zanimivo pogledat statistiko obiskovalcev foruma...

Hvala še enkrat. Če bo le v moji moči, bom pripomogel k kakšnem nadaljnjem ogledu, naj bo na LJLJ ali v tujini.

Sedaj pa spat, zjutraj pa šraufat letala!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Okt 2007, 23:43 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Ja tale sobota je bla res super =D> , malo je manjkalo pa bi še leteli v Sarajevo :mrgreen: (tezave bi bile v LOAD CONTROLu)...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Okt 2007, 23:34 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Citiram:
Vidite, zaradi takih, ki bi pustili svojo dolgoletno kariero in odšli v letalstvo, je vredno imeti klub!

No, res sem bil v to mogoče kar malo prisiljen, toda želje so mi vedno govorile, da bom nekoč moral na kakršenkoli način pristati v svetu letalstva. Predvsem pa sem velike spremembe čutil vsaj eno leto, pa si nekako nisem znal razložiti kaj nekaj naj bi se mi zgodilo ... Toda rad se prepuščam toku življenja, ničesar ne izsiljujem, kajti vse pride nekako samo po sebi, v nekem trenutku, na pravem mestu ... Saj se še sam nisem dobro zavedal vsega skupaj, sedaj, po treh mesecih se nekako zavedam sprememb, čas pa mi leti kot že dolgo ne ...

Bom pa kmalu pričel (malo po službeni dolžnosti, malo po lastni želji) s novim šolanjem: najprej se bom moral naučiti upravljati s fingerjem, potem pa si želim opraviti še ostale licence: osnovna sredstva, tehnična sredstva in zahtevna tehnična sredstva; vse to z namenom, da bi imel čimveč republiških licenc za opravljanje z navedenimi sredstvi na aerodromu, za detaljno poznavanje delovanja aerodroma, skratka, vse dogajanje okoli letal in na letalih želim podrobno spoznati. Dal si bom duška!

Torej, da povzamem: kar človeku skrite želje govorijo se mu bo uresničilo, le potrebno je biti prepričan v to kar se sanja, pravi trenutek je potrebno počakati, in biti malo drzen, upati si tvegati in zmaga je zagotovljena! Jaz zase osebno vem, da če bom nekaj hotel doseči, bom to tudi dosegel in nič me ne bo ustavilo! :)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2007, 22:09 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Idrija
pilatus9 napisal/-a:
Vidite, zaradi takih, ki bi pustili svojo dolgoletno kariero in odšli v letalstvo, je vredno imeti klub! In moram reči, da me je izredno pozitivno presenetilo, da so nas povsod poznali, očitno postajamo prepoznavni vse širšemu krogu ljudi, kar je edino pravilno! Kaj bo šele v torek ob 21h, ko bo konec Preverjeno. Bi blo zanimivo pogledat statistiko obiskovalcev foruma...
Saj KVLS sploh ni bil omenjen :-k Drugače pa čestitke odgovornim, kdorkoli je že to!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2007, 22:12 
Odsoten
Admiral
Admiral
Uporabniški avatar

Kraj: Cerkno
Sergio napisal/-a:
Saj KVLS sploh ni bil omenjen :-k

Potem pa nisi dovolj pazljivo gledal... na koncu je pisalo "Zahvaljujemo se", nato pa je bilo naštetih nekaj organizacij, med njimi tudi KVLS.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2007, 22:26 
Odsoten

Stipe napisal/-a:
Sergio napisal/-a:

Potem pa nisi dovolj pazljivo gledal... na koncu je pisalo "Zahvaljujemo se", nato pa je bilo naštetih nekaj organizacij, med njimi tudi KVLS.

To že, sam kaj ste dal v oodajo?kaj je vašega?
lp

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2007, 22:28 
Odsoten

carchek napisal/-a:
Stipe napisal/-a:
Sergio napisal/-a:

To že, sam kaj ste dal v oodajo?kaj je vašega?
lp

Goran je pilotiral nesrečno letalce... To=to.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2007, 22:32 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
V tej temi se ne pogovarjamo o oddaji, za to je odprta tema v hangarju. Kaj je našega? Eh no carchek, a rabiš špegle?

Obisk aerodroma je končan, vtise ste si sami zbrali, slišim pa, da so na aerodromu zadovoljni z nami, da je vse potekalo primerno. Upam, da so v Adrii tudi zadovoljni in da nismo povzročili kakega sivega lasu.

Torej, naslednja klubska zadeva, ki ne bo strogo klubska, je druženje eno izmed prvih sobot v mesecu, za računalniki in s strokovno tematiko. Več o tej temi pa tukaj.

Hvala vsem ki ste prišli, velika hvala vsem zaposlenim na Aerodromu, gasilcem, Adrii Airways, letalski enoti policije, 15. helikopterske brigade slovenske vojske na Brniku in kontroli zračnega prometa za obisk in predvsem, poudarjam predvsem nazorno in strokovno razlago, katerih si verjetno vsi želimo še več.

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 50 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: