|
Dragi kolegi, spoštovani člani KVLS,
čeprav mogoče izgleda, da sem se kar utopil v delu nove službe in da sem izginil iz sveta VL, ni res; nasprotno: VL postaja vedno popularnejše, saj ga med kolegi na Aerodromu zelo lepo promoviram, praktično vsi so z njim že seznanjeni, tako, da smo kakšnega člana verjetno že dobili. Seveda bo zopet potrebne nekaj pomoči pri nameščanju programov, dodatkov in uvajanja v on - line letenje. To bom uredil jaz.
Za jesen se nam obeta nekaj sodelovanja z SV, POP TV in še nekaj drugega je, kar pa naj zaenkrat ostane skrivnost. Skratka, naj povem, da postajamo vedno prepoznavnejši in naše delovanje pozitivno sprejema vedno več ljudi.
Trenutno imam hudo pomanjkanje časa, saj kombiniram redne delovne obveznosti z dodatnim izobraževanjem, kamor je vključeno tudi praktično usposabljanje, tako, da bodo do 5. septembra, ko nastopim novo delovno mesto samostojno, VL aktivnosti malce trpele. Pa kljub temu, potrebno se je pripraviti za marsikaj:
v dogovoru z ENA A.COM bi s KVLS začeli sodelovati pri posredovanju prodaje izdelkov za virtualne in realne pilote. Vse dodatke, ki jih kupujemo preko svetovnega spleta s kreditnimi karticami, bi poslej lahko ugodno naročali kar v Sloveniji, plačali s kreditno kartico, BA kartico, po povzetju ali z osebnim prevzemom v LJ, saj je sedež podjetja v Slo.
Mnogi nimajo kreditnih kartic, mnogi temu načinu nakupovanja ne zaupajo, veliko je takšnih, ki se v tovrstni trgovini ne znajdejo, ali pa preprosto, ne znajo dovolj angleško, da bi se lotili takšnega podviga.
Zato bi potrebovali v okviru KVLS osebo, člana, ki bi bil pripravljen sodelovati pri tem projektu in skrbeti za navedeno internetno stran - trgovino za področje letalstva, tako virtualnega kot realnega. Tu gre za dodatno strojno in programsko opremo, literaturo, filme, skratka, slovenska stran za vse, kar nam je pri srcu.
Jaz osebno bi imel že kar veliko vsega, bi pa prosil vsaj za pomočnika, lahko bi to urejala tudi skupaj.
Kdor bi bil zainteresiran za sodelovanje na zgoraj navedenem področju v okviru KVLS, naj mi prosim piše.
Če pa bi bil kdo od vas pripravljen aktivneje sodelovati v okviru KVLS tudi na drugih področjih, naj mi ravno tako piše ...
Skratka, več nas bo, hitreje se bodo zadeve razvijale!
Prišel je čas, da prične KVLS aktivneje delovati navzven, če ste za to seveda zainteresirani. Imamo lepe priložnosti, odpira se nam mnogo novega, le aktivistov nam primanjkuje ...
_________________ Igor Libero Krušič
|