Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 26 Jul 2026, 16:54

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 

Pravilni naziv kluba je:
Glasovanje se je zaključilo dne 24 Jun 2006, 12:28
KVLS - Klub Virtualnih Letalcev Slovenije 81%  81%  [ 13 ]
KSVL - Klub slovenskih virtualnih letalcev 19%  19%  [ 3 ]
Skupaj glasov : 16
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: KVLS ali KSVL
OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2006, 12:28 
Odsoten

Ste se že odločili a smo KVLS ali KSVL? Glede na nedoslednost na forumu in spletni strani, kjer piše malo o KVLS-ju in malo o KSVL-ju, naj se zadeva pač spremeni v eno ali drugo. Ker je SVL že "snovanje in vzdrževanje letal" in ker smo na logo že napisali KVLS, pa Stipe verjetno ne bi prav rad zadevo spreminjal na KSVL.... je morda bolje, da ostanemo pri KVSL. Če pa se večini KSVL kratica lepše sliši ... se bomo pa še pogovarjali :)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2006, 13:44 
Jaz bi bil za KSVL iz preprostega razloga, ker nima sinonima pri nas starejsih clanih foruma, kajti KVLS v slovenskem prevodu kar malce prevec spominja na
KRViPVO. Tisti, ki veste kaj ta kratica pomeni(samo po sebi nic slabega) ze veste . . . Ali pa sem morda samo jaz malo prevec asociativen?

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2006, 21:56 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

Kraj: Kranj
oldrockster napisal/-a:
Jaz bi bil za KSVL iz preprostega razloga, ker nima sinonima pri nas starejsih clanih foruma, kajti KVLS v slovenskem prevodu kar malce prevec spominja na
KRViPVO. Tisti, ki veste kaj ta kratica pomeni(samo po sebi nic slabega) ze veste . . . Ali pa sem morda samo jaz malo prevec asociativen?

Andrej, se ni treba nič bat, po novem ni kamanda ampak poveljstvo, pa s tem odpade vsaka bojazen.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Jul 2006, 01:52 
Odsoten

Ugotavljam, da je bila sprejeta kratica KVLS. To, da jaz prav vidim, mora še formalno potrditi il presidente Libero, potem pa bo izdana odločba po členu 35356367. zakonika kluba, da je treba kratice, ki so KSVL ali kako drugače ažurirati v KVLS na vseh straneh in podstraneh, ki se smatrajo za strani.

U, sm fajn povedu.

Stipetu pa ne bo treba logota popravljat. Čas, ki ga je tako prihranil bo lahko izkoristil za likanje perila.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Jul 2006, 09:56 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
TOVARIŠI in TOVARIŠICE, tovariš Šerifović, Skladno s 99. členom pravilnika o imenovanjih, kraticah in določanju nazivov našega kluba, ki združuje vse bratske člane v duhu strpnosti, medsebojnega razumevanja in medbratske ljubezni

DOVOLJUJEM

da se za uradni naziv našega kluba ki bo še naprej širil bratsko ljubezen v smislu enakopravnosti narodov in narodnosti Republike Slovenije, uporabi kratica
KVLS

VIRTUALNI LETALCI VSEH DEŽEL, ZDRUŽITE SE !

Predsednik svobodne in neodvisne, s krvjo bratskih narodov priborjene KVLS in duhovni vodja kluba svobode

Liberovski

PSSSSSSSST ! V tajnosti: sovražnik nas vedno in povsod posluša! :gunner:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 19 Jul 2006, 13:10 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Pri pisanju teme o znaku mi je padla na pamet tudi potencialna reorganizacija "kluba" na regionalne klube. Sicer ne verjamem, da je to na začetku možno (četudi je!), vendar pa bi v tem primeru verjetno morali ustanoviti Zvezo Virtualnih Letalcev Slovenije namesto Kluba VLS. Zveza bi v tem primeru združevala vse klube na ravni celotne Slovenije. Kaj pravite o tem?
:wave:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 19 Jul 2006, 15:05 
Odsoten
Uporabniški avatar

To bi bilo res dobro ker verjamem da jih je nekaj ki so tudi v drugih klubih in ne samo v tem.

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za: