Prijave za srečanje so zaključene. Skupaj se nas je prijavilo 22, ena ali dve sta še odprti. Srečanje bomo torej izvedli. Več podrobnosti o uri,kraju (z zemljevidom) in podrobnostih prihoda bo dodal Danilo, ki je tudi organizator prostora. Za prigrizke in pijačo je poskrbljeno, nosit ni potrebno ničesar. Z računalniki je tudi urejeno in trenutno ni potrebe po dodatni opremi. Hvala pa vsem za ponujeno pomoč. Čeprav se že kar dolgo nismo srečali in čeprav se je že zdelo, kot da je klub že čisto zaspal se je izkazalo, da je klubski duh virtualnega in realnega letalstva še kako živ.
In kaj bomo počeli na srečanju? Glede na strukturo prijavljenih bom rekel takole: praktično bomo udeleženci sami stari znanci in klubski mački, le 2 člana sta tista, ki ju širša skupnost še ne pozna in ju bomo veselo pozdravili in jima zaželeli dobrodošlico

Pričakoval sem kakšnega novinca več, a nekateri raje ostajajo v varnem zavetju forumskega nadimka. Nič zato, saj bodo naša srečanja od januarja 2011 redna in možnosti za druženje v živo in virtualno bo še dosti. In prav
delovanje kluba v prihodnosti bo rdeča nit našega srečanja; glede na to, da bo večina od udeležencev srečanja tudi članov ustanoviteljev kluba lahko rečem, da bo to prava klubska konvencija. Torej, govorili bomo o:
- delovanje kluba po novem in načrti zanj (bolj aktivno delovanje članstva)
- finančno ali nefinančno poslovanje (v povezavi z ADR virtual)
- ADR Virtual, IVAO in KVLS (v možni povezavi z nekim drugim,že obstoječim klubom)
- vprašanje o ustanovitvi skupine po zgledu FS Goggles
- aktivnejše letenje on-line
- aktivnejše delovanje v organizaciji IVAO Slovenija (kontrolorji inštruktorji,piloti inštruktorji,organizacijske dejavnosti) - zavedati se moramo,da ni virtualnega letenja brez IVAO ali VATSIM. Pri nas je pač najbolj priljubljena organizacija IVAO, imamo Slovensko divizijo, a premalo aktivno delujočih. Si sploh kdo od vseh nas predstavlja, kaj bi se zgodilo s Slovenskim virtualnim letalstvom,če bi nas (Bog ne daj

) Vito iz kakršnegakoli razloga zapustil?? Večina vsega delovanja je na njegovih ubogih ramenih!
- razno - odprta debata
- Druženje,letenje,debata o tem in onem
Takole nekako smo si to srečanje zamislili organizatorji in prepričan sem,dragi kolegi,da se bomo po dolgem spet enkrat luštno imel skupaj!

SE VIDIMO!
P.S. Po že objavljenem postu,sem poklical po telefonu še kar nekaj članov, saj želim, da se klub res obnovi. Pridružita se nam še 2, tako nas bo predvidoma 24, od tega še eden, ki ga članstvo doslej na svojih srečanjih še ni srečalo v živo.
Pa še nekaj: prevoz!! Ga kdo potrebuje? Potrebuje kdo v zvezi s prevozom kakšno pomoč? Javite mi na ZS, da najdmo skupno rešitev!