Ne vem zakaj je treba takoj ...... a bo to možno, to se ne bo dalo

. Marsikaj se navidezno ne da, včasih tudi kakšen disc v računalniku crkne ampak se potem kar čudežno zbudi in zalaufa.

Ampak če je dobra volja se vse da

.V to sem prepričan. Res bi rad prebral še kakšno mnenje od članov tega foruma (ne negativnih predvidevanj ampak rešitve tistih ki to znajo.......pomagajte). Koliko je že članov 200 morda 300 a je res, da jih je več kot 500!!!....mislm

. Treba je izkat rešitve ne pa takoj v kali zatret

zadevo. Imam občutek, da (to sem že enkrat napisal), da je preveč zapečkarjev na tem forumu in na IVAO ki bi radi samo šinfali in iskali prepir. Eni se trudijo da ta forum laufa, da so ob petkih na ATC in pomagajo začetnikom in ostalim. A je že kdo pomislu, da bi tem fantom vrnili nekako. Tudi ko so srečanja so večni izgovori.Nimam dnarja, je predaleč, me punca ne pusti, staro mamo zob boli. Ne me razumet, da zdaj pluvam vse povprek. Rad bi v vas zbudil neko pripadnost. najlaže se je prijavit na Forum, spraševat, dobit znanje in fino letet. Pa naj bo to online ali pa off line. Ma briga nas če je kdo pripravljen odgovorit na naša vsaka vprašanja (strokovno) in če si VSAK petek vzame čas in je na mreži. Te fantje imajo neko veliko veselje brez šumenja eurov. Dejmo malo še mi veselja od sebe in dobre volje. Sam nimam toliko računalniškega znanja, da bi pomagal v tej smeri ampak javno pnujam finančno pomoč, če je potrebna za izpeljavo chat cluba na
teh straneh. Upam da tale moj post ne bo predmet debate in da bo še vedno ostal predmet debate chat live club.
Lep pozdrav vsem članom
LP Iztok