Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 10 Jun 2026, 09:35

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 22 Feb 2008, 23:51 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Pred kake pol leta, sva se z Vitom nekaj malega pogovarjala o tem, da bi bilo simpatično imeti neko bolj prijazno stran, kjer bi se dalo objavljati dodatke za Flight Simulator, torej stvari, ki sem jih objavljal na Avsimovem strežniku. Žal ta strežnik ne omogoča več nič drugega kot zgolj in samo HTML kodo plus Javascript, DHTML (pač tisto, kar se na klientu lahko dogaja), nima pa več povezave z bazo podatkov in PHPjem. Tako sem vse te dodatke sam objavljal tam gori in ker nimam časa na pretek, je stran bolj zamrla. Ideja, da bi se postavila nova stran na tem strežniku, ki bi nekaj več ljudem omogočila objavljanje dodatkov, se mi zdi jako dobra, žal pa od jeseni 2007, ko sva se s Pegasus-om pogovarjala o realizaciji te ideje, nisem prišel.

Sedaj pa vprašanja. Kaj Vi menite o tej ideji, kakšne predloge za skripte takega spletnega kataloga imate (v stilu Joomle, Mambo...), še kakšne dodatne želje...? Sam nimam popolnoma nobenega zadržka, da se obstoječi material prenese na ta strežnik, v bolj urejeno spletno stran in da bo le-ta malce bolj zaživela in bodo vsaj povezave (če že en kar sami dodatki) do teh dodatkov zbrani urejeno na enem samem mestu. Dodatki pa so seveda letala (original in predvsem pobarvanke), pokrajine, reliefi terena, raznorazen navigacijske točke (ki jih večinoma oldrockster pripravlja)...

:wave:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Feb 2008, 00:03 
Jaz se pa zdaj zadnjič ponujam za prostor na strežniku za gostovanje katerekoli datoteke ki je kakorkoli povezana z našimi aktivnostmi, ni sicer joomla, je dobri stari čisti php, ampak dela. V kratkem dobim tudi mnogo hitrejšo povezavo, ki bo omogočala prenose datotek s konstantnimi 256KB/sek. za tri uporabnike istočasno. Edini pogoj za objavo na mojem strežniku je, da mi pošljete pismeno dovoljenje, da je neka dotična datoteka lahko na mojem serverju. Nove datoteke mi bodo pa mogoče tudi dale kakšen zagon za posodobitev in polepšanje strani, mogoče eventuelno nabavo bolj zvenečega imena - domene.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Apr 2008, 08:08 
Evo, obljuba izpolnjena . . .

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Apr 2008, 20:37 
Ja, sem opazil, da se pogovarjam sam s sabo. Sem se že nehal . . .

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Apr 2008, 21:20 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Jaz sem to pred časom ugotovil, da se včasih pogovarjam sam s sabo. Najbolj hecno je, ko potem še kaj novega izvem :)
Andrej...hvala!

:)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Apr 2008, 22:20 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Andrej, pa kaj se sekiraš :rotfl: ... tako ali tako se to pogosto dogaja, pa saj s tem ni prav nič narobe ... :D Sem pa prepričan, da pa vsi prav uspešno poslušajo in berejo, tako, potihoma 8)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Apr 2008, 22:56 
Aha, očitno moja ponudba ni dovolj dobra, ker je zastonj, pa se ne bo treba ob iztekih 12 mesecev spraševati, ali je in če je, pa kdo je plačal prostor na strežniku. Meni ne iz žepa in ne v žep.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Apr 2008, 23:49 
Odsoten
Uporabniški avatar

Sem mislil nekaj napisat...eh brez veze!
Andrej- ko boš kaj v LJ gremo na pir...še strežnika ne bo potrebo urejat!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2008, 19:26 
Odsoten
Uporabniški avatar

no jaz tudi ponujam zastonj streznik, oziroma prostor na njem...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Apr 2008, 00:25 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Lepo da ponujate zastonj strežnik ampak vprašanje ni letelo na to, ali rabim(o) zastonj strežnik temveč na to, kako skatalogizirati te dodatke, da bodo enostavnejši za posodabljanje, da lahko več "pooblaščencev" dodaja v katalog dodatke... To je bistvo, prostora pa je zaenkrat na tem strežniku dovolj.
Hvala za ponudbe, velja vseeno premisliti.

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za: