Pred kake pol leta, sva se z Vitom nekaj malega pogovarjala o tem, da bi bilo simpatično imeti neko bolj prijazno stran, kjer bi se dalo objavljati dodatke za Flight Simulator, torej stvari, ki sem jih objavljal na
Avsimovem strežniku. Žal ta strežnik
ne omogoča več nič drugega kot zgolj in samo HTML kodo plus Javascript, DHTML (pač tisto, kar se na klientu lahko dogaja), nima pa več povezave z bazo podatkov in PHPjem. Tako sem vse te dodatke sam objavljal tam gori in ker nimam časa na pretek, je stran bolj zamrla. Ideja, da bi se postavila nova stran na tem strežniku, ki bi nekaj več ljudem omogočila objavljanje dodatkov, se mi zdi jako dobra, žal pa od jeseni 2007, ko sva se s Pegasus-om pogovarjala o realizaciji te ideje, nisem prišel.
Sedaj pa vprašanja. Kaj Vi menite o tej ideji, kakšne predloge za skripte takega spletnega kataloga imate (v stilu Joomle, Mambo...), še kakšne dodatne želje...? Sam nimam popolnoma nobenega zadržka, da se obstoječi material prenese na ta strežnik, v bolj urejeno spletno stran in da bo le-ta malce bolj zaživela in bodo vsaj povezave (če že en kar sami dodatki) do teh dodatkov zbrani urejeno na enem samem mestu. Dodatki pa so seveda letala (original in predvsem pobarvanke), pokrajine, reliefi terena, raznorazen navigacijske točke (ki jih večinoma oldrockster pripravlja)...