Hmm, tudi jaz sem danes opravil podaljsanje na ZVD.
Šala mala, kri in voda, malo pregleda in pogovora pri dr. Bilbanu in izpolnil formular, pa je blo to to. Najdaljs sem se zamudil se na koncu, ko sem pol ure cakal zarad guzve, da sem oddal papirje. Torej, prišel, zrihtal v 1h vse in odsel, pa se prej placal 100,80 €. Licenco pa dobim po posti v enem tednu.
Ta pregled letos je bil samo podaljsanje prvic, naslednje leto pa menda da bo malo bolj obsezen, upam da pa ne bom vec samoplacnik!

Oziroma delam na tem, da ne bom vec samoplacnik, haha!
Osebje je pa prav prijazno, ne vem od kod vam razne take stvari. Jaz osebno se prav štekam z vsemi, oz. kakrsen si ti do njih, taki so oni do tebe. To velja vedno in povsod, nic pa ni narobe, ce se clovek kaj poheca in kak sicer zoprn pregled rata cisto kul.
Ta boljs je pa to, ko v laboratoriju dobis zetoncek za kavo, pol gres pa s takim veseljem dol na kofetk, da spet mal cukr naraste. Pritisk pa itak kake punce, ki se tam okol sprehajajo, pomagajo dvigat.
Skratka, nič strasit, vse v najlepsem redu, lepi prostori, vedno naletis na polno poznanega folka (vecinoma iz AA) in srecas koga, ki ga ze nisi od bohvekdaj in je cist prijetno bit tam.