Trenutno je 09 Sep 2010, 01:34

Objavi novo temo Odgovori v temo  [ 63 sporočil ]  Pojdi na stran Prejšnje  1, 2, 3, 4
 X-plane 
Avtor Sporočilo

Sporočil: 8
Objavi Re: X-plane
Meni je približno uspelo tako, da sem paket SLO2004 preoblikoval tako, da sem imel znotraj samo eno SCENERY in eno TEXTURE mapo, notri pa vse ustrezne datoteke, ki sem jih poiskal v raznih podmapah. Nato sem FS2Xplane usmeril na to novo SLO2004 mapo, kot Additional MSFS libraries pa nisem siguren, ampak mislim da sem malo experimentiral z obstoječo FS9/Texture mapo in datotekami v njej, da jih je FS2XPlane zaznal pravilno.
Na koncu sem sicer dobil še kar nekaj warningov v summary.txt, vendar ni bilo nič življenjsko bistvenega.
Nato sem preimenoval apt.dat (ki ga je FS2XPlane kreiral) v apt_bakcup.dat ter fullapt.dat v apt.dat - s tem sem dobil boljši rezultat, vendar mislim da bo treba kakšno zadevico še pobrisati in popraviti ročno (OverlayEditor mogoče?).
Na nekaj končkih letališča je tudi nekaj zaplat asfalta (ali betona?) drugačne barve kot bi morale biti, pa vendar kot rečeno, da se normalno peljat po njih in ni življenjskega pomena.

Povedano velja za LJLJ, na nekaterih drugih mestih je še nekaj problemov (recimo pol piste na LJBL pokrivajo drevesa), tako da bo treba postopoma še malce uredit.

En drugi problem je še ta, da sem pretvoril LBLVOR paket enako s FS2XPlane, program mi je kreiral za moje pojme čisto sprejemljivo nav.dat datoteko, pa vendar se ta v XPlane ne pokaže. Sicer ga lahko kreiram ročno direkt v X-Plane-u, vendar me vseeno zanima, zakaj tega iz datoteke ne zazna, če se je slučajno kdo že pozabaval s tem.

lp

22 Feb 2009, 19:38
Administrator
Uporabnikov avatar

Sporočil: 3966
Mogoče je problem v tem, ker je narejen preko XML datoteke in ne preko tradicionalnega SCASM sistema?

=====================
VATSIM vACC Slovenija dir.
http://slovenia.avsim.net/vacc
fsslovenia(at)volja.net

23 Feb 2009, 02:49
Profil E-mail WWW

Sporočil: 290
X-Plane 9.x zdaj stane 29 $

Citat:
This is X-Plane version 9 on DVD for Mac OS, Windows, and Linux platforms. It ships on six dual-layer DVDs which hold all the scenery from latitudes from 74 degrees north to 60 degrees south.

This purchase includes free Internet updates for the entire X-Plane 9.xx run--that is, you'll recieve version 9.00, version 9.22, 9.30, etc. all the way up to 9.99 if it exists.

če koga zanima za probat...

13 Jan 2010, 12:27
Profil E-mail
Pokaži odgovore od prejšnjič:  Razvrsti po  
Objavi novo temo Odgovori v temo  [ 63 sporočil ]  Pojdi na stran Prejšnje  1, 2, 3, 4

Kdo je prisoten

Uporabniki, ki pregledujejo ta forum: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne moreš odgovarjati v temah na tem forumu
Ne moreš urejati svojih sporočil v tem forumu
Ne moreš brisati svoja sporočila v tem forumu
Ne moreš objavljati prilog v tem forumu

Išči:
Skoči na: