Naslednja prireditev ne bo letos, tale prireditev je nama z Igorjem ml. požrla ogromno energije, živcev in še česa. Še danes nisem čisto pri pravi, Igorja pa verjetno tudi ni. Če dobro pomislim, bi za naslednjo prireditev rabili vsaj še enega ali dva v timu za organizacijo, sicer bo hudo
No da pa ne bo predolgo časa za čakat na prireditev se obeta kaj zanimivega letos, seveda
samo za člane KVLS, v mislih imam ogled letališča Brnik, lahko pa bo še kaj. A več o tem, ko bo čas za to.
Še enkrat naj se na tem mestu zahvalim:
- Milanu za ogrmno pomoč pri organizaciji prostora in komunikacij
- Alešu Florjancu iz PDRIU za pomoč pri organizaciji srečanja, pripravi zloženke, vse nasvete pri predstavitvi
- Egonu Ustarju (upam, da sem si prav zapomnil) in njegovemu sodelavcu za pomoč pri postavljanju, pospravaljanju in varovanju prireditve (pa da ne pozabim na zanimive klepete)
- moje dragemu prijatelju in našemu predsedniku Igorju za prenašanje mojih živčnih izpadov, zakaj še ni računalnikov, zakaj s tem in onim čakaš, mutiš in pošiljanjem v vse mogoče in nemogoče kraje, ter jasno pri vseh ostalih PR zadevah, ki jih je sam izpeljal (70 e-mailov na radijske in Tv postaje, časopise, revije...), navezovanje kontaktov... preveč je vsega, da bi lahko naštel
- Igorju Pernetu in Andreju Ropretu za predavanji, nekaj nasvetov in še kaj
- prijateljem iz Furlanije za sodelovanje na prireditvi (in njim hvala za pohvale)
- vsem, ki ste pomagali pri pripravi računalnikov in postavljanju (Metod, Aljoša, Polona, Matjaž, Nejc B.,...)
- sponzorjem, predvsem Anni d.o.o., Mantisu, Colby idr.
- in na koncu še moji najdražji, ker je ohranila hladne živce in še kar mirno prenašala vso mojo nervozo in tokrat samo dva računalnika pri hiši (in trpela za ... khm)
Za konec mojega samogovora pa še slike, ki se jih dobi na zastonjskem
www.webshots.com. S klikom na sliko pa pridete do večjih slik