Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 10 Jun 2026, 02:30

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 49 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 11 Jan 2007, 12:56 
Odsoten
Admiral
Admiral
Uporabniški avatar

Kraj: Cerkno
Libero napisal/-a:
Ali lahko kdo oddajo posname ali objavi kakšen link, kot smo ga imeli za E+ na Kanalu A ?

Mislim, da oddaja Resnična resničnost "online" ni na voljo, vsaj kakor je videti na temle naslovu:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... c_id=24465

Povezave so samo do napovednikov... Lahko pa se tudi motim :D .

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 11 Jan 2007, 13:42 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Stajerska
Oddaja naj bi bila na tem naslovu:

http://www.rtvslo.si/resnicnost/arhiv.php

meni sicer na tem racunalniku javi "napaka na strani" ob izbiri "Video".

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 11 Jan 2007, 15:16 
Odsoten
Uporabniški avatar

Zdajle je videti, da video dela. So pa žal dali napačen url (www.ivaosi.org/kvls) v napis.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 11 Jan 2007, 15:33 
Odsoten
Admiral
Admiral
Uporabniški avatar

Kraj: Cerkno
Video dela, poleg napačnega internetnega naslova pa so (če sem iz tistega zmazanega besedila spodaj pravilno razbral) dali tudi napačen naslov, namreč "Klub virtualnih letalcev Slovenije" namesto "Klub virtualnega letalstva Slovenije".

A jih gremo kar tožit? :mrgreen:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 11 Jan 2007, 21:27 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Stajerska
no video dela :jipee: ......se strinjam z ugotovitvami zgembe in Stipeta :D

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 04 Apr 2007, 12:17 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Tudi za tokratno srečanje bo nekaj javnih predstavitev, in sicer:

- na Radiu Kranj, v četrtek, 12.04. ok. 17h - Andrej Ropret + Libero
- na TV Slo 1, oddaja Dobro jutro, v petek, 13.04. enkrat zjutraj (natančne ure še ne vem)
- Radio Geoss - ponedeljek, 9. april nekaj minut čez 10 in 17, četrtek, 12. april ob istih urah - Libero
- Val 202 - bo objavljena novica o dogodku, ne vem točno kdaj ...

Radio Geoss pokriva Zasavsko regijo, radio Kranj Gorenjsko, Val 202 celo Slovenijo in RTV Slo tudi celo Slovenijo. Torej, bo za nas zopet slišalo kar nekaj ljudi ...

toliko zaenkrat ...

Kot zanimivost: oba direktorja radijskih postaj sta tudi navdušena ljubitelja letenja, z radia Geoss se je celo ukvarjal s FS, njegova velika želja pa je bila vsesti se v pravi simulator. KVLS se obema zdi odlična zadeva in jo podpirata, zato trdita, da naj kar največ ljudi izve za naše delovanje; oba sta nam pripravljena ponuditi kar lep čas in najbolj poslušane termine obeh radij, pa tudi vmes bodo na obeh postajah večkrat omenjali prireditev; podobno zanimanje je pokazalo tudi uredništvo oddaje Dobro jutro na TV Slo 1; torej je širom Slovenije še precej skritega potenciala za ljubiteljsko udejstvovanje in druženje ...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 12 Apr 2007, 11:07 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Po predstavitvi na RA Geoss v ponedeljek (upam, da uspešni), kjer je oddaja z glasbenimi premori trajala ok. 40 min., se danes ob 17:20 nadaljuje predstavitev na Radiu Kranj, kjer bova gosta Andrej Ropret in moja virtualna malenkost;

Jutri zjutraj, predvidoma ob 8:05, po jutranjih poročilih, pa bova barve KVLS zastopala naš SI-DIR, Šerif Slovenske divizije IVAO, Vito Persoglia in pa zopet moja malenkost, ki sliši na ime Libero in sicer na TV Slovenija 1, oddaja Dobro jutro; ne vem točno kdaj, če sploh je, ponovitev popoldne ali zvečer ... Vsekakor Vitu čestitam za pogum, saj bo to njegov prvi nastop na TV in če se ne motim, sploh v sredstvih javnega obveščanja! Vito, vem, da se bova odrezala!!

Prosil bi kakšnega od vas, da malo pobrska za internetnimi linki in jih prilepi na te strani:

Radio Geoss - predstavitev VL, ki je potekala v živo v ponedeljek, tam nekje med 9:50 in 10:40
Radio Kranj - predstavitev VL, ki bo potekala danes od 17:20
TV Slo 1, oddaja dobro jutro, nekje v drugem delu od 8:05

Malo tu, malo tam, malo tako pa malo tako, pa nas bodo ljudje še bolje spoznali ....

Čeprav, kot mi je enkrat omenil Andrej Ropret, takšna nastopanja včasih prinesejo resnično neke čudne reakcije ljudi, v smislu: "ukvarjaj se s čim bolj pametnim!" "nehaj se že igrati!" "ja, otrok, kdaj se boš pa oženu, da boš k pameti prišel?" in pa najhujša, ki sem jo slišal pred parimi dnevi: "pa sej vid'š, da te majo za norca; sej se vam posmehujejo in vas kritizirajo ... bod no pamet'n! ne deli norca iz sebe ... "

Kako pametni so vsi ostali, kako neumni in otročji smo mi, virtualci ... ali se ne bi malo zamislili nad našimi pogubnimi življenji ? :wink: :rotfl:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 12 Apr 2007, 19:10 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Predstavitev na RA Kranj, prestali ... Med vožnjo do delovnega mesta, so me klicali še s treh radijskih postaj, spomnim se le Antena 1, za katero sem odgovarjal kar po telefonu, na malo hudomušnejši način ... Jutri med 6. in 10. dopoldne, pa bodo na omenjenih radijskih valovih omenjali našo prireditev, KVLS, VL in pa predvajali mojo izjavo ...

Torej, poslušajte radio ANTENA 1 jutri med 6. in 10. dopoldne ... (me prav zanima, kako bodo predstavili zadevo ... ). Za drugi dve postaji žal nisem točno razumel kateri sta ...

No, letošnja promocija je pa kar lepo medijsko zastopana ...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Apr 2007, 22:59 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Objavljam povezavo do klubskih strani, kjer imate povezave do novic o prireditvi:

http://ivao-si.org/kvls/index.php?optio ... 0&Itemid=2

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 49 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: